Rüyada Dikenli Tel Görmek / Rüyada Diken Görmek Tabiri

Rüyada dikenli tel görmek, uzunca bir zahmete girmek ve nihai sonuçta yüzü gülecek olan kişinin yaşadığı zorluklardan sonra hiçbir şeyden yılmadan hareket etmesi anlamına gelir.

Rüyada Dikenli Tel Görmek / Rüyada Diken Görmek Tabiri

Dikenli tel aynı zamanda kötü bir hayata sahip olan kimselerin, yaptıkları yanlışlar için büyük bir pişmanlık ve vicdan azabı çekeceklerine ve Allah’a sığındıktan sonra zamanla doğru yolu bulacaklarına da alamet eder. Üzücü ve kişi üzerinde çok yıpratıcı etkileri olacak olayların vuku bulacağını bildirdiği gibi, İslami olarak dünyada çekilen her sıkıntının karşılığının ahirette alınacağını da haber verir. Evli kimseler için borçla geçen bir hayata ve ilerleyen yaşlarda huzura ermeye yorumlanır. Kişiyi bekleyen ağır sınavlara, verilmesi gereken hesaplara ve yüzleşmeye de yorumlanır.

Rüyada Evinin Bahçesine Dikenli Tel Çekmek

Rüya sahibinin hanesinin içinden bir kişinin başına gelen bir olay nedeniyle yaşanacak sıkıntılardan sonra tüm aile hayatının baştan sona değişeceğine, sevdiklerini korumak için çok daha fazla fedakarlık etmeye ve onurunu, haysiyetini düşünerek hareket etmeyi bildirir. Aynı zamanda aşırı kıskançlık nedeniyle eşlerine baskı yapan ve mutluluklarını bozan kimseleri de simgeler.

Rüyada Dikenli Tel Kestiğini Görmek

Kişinin huzurunu bozan bir işin sonlanması anlamına gelir ve ortağı olanların bundan sonra tek başlarına hareket etmek isteyeceklerine, her türlü anlaşmanın bozulacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine haber verir. Dikenli tel kesen kişiler düşmanlarına karşı zafer elde edeceklerinden dolayı ruhani açıdan da rahata ererler.

Rüyada Dikenli Tel Görmek / Rüyada Diken Görmek Tabiri

Rüyada Dikenli Tel Görmenin  Yorumu

Atlatılamayan bir acının kişiyi hala etkisi altına aldığına ve zaman zaman yaşama isteğini azalttığına yorumlandığı gibi, intihar eğilimine veya kişinin kendi içine aşırı derecede kapanarak dış dünyayla arasına büyük mesafeler koyacağına yorumlanır. Dikenli tel annesi ile bağlarında sorunlar olan kimselerin çektikleri sıkıntının da ifadesidir.

Rüyada Diken Görmek 

Rüyada diken görmek, her şeye ve herkese çok kolay sinirlenebilen, konuşması ve üslubu ters, kendisinden başka kimseyi doğru kabul etmeyen, baskıcı, dayatmacı ve zorba bir kişinin varlığı ile tabir edilir.

Rüyasında diken gören kişi aksi bir kimseye çatacak ve bu nedenle de işleri konusunda büyük zorluk çekecek demektir. Bu kişi, adeta terslik ve zorluk çıkarmak için yaratılmış, uyumsuz ve aksi bir kişi olarak tasvir edilir.

Rüyada Diken Batması

Rüyada diken batması rüya sahibinin kınadığı şeyin başına gelmesine delalet eder. Yani kişi, başkalarının yaptığı hataları eleştirip, o kimselere kötü gözle bakıp, onları kötülüyorken aynı hatalara kendisi de düşecek demektir.Ya da kiminle dalga geçiyorsa o kişinin durumuna düşecektir diye yorumlanır.

Rüyada Dikenli Tel Görmek / Rüyada Diken Görmek Tabiri

Rüyada Diken Ucu Görmek

Rüya sahibinin çevresindeki kötü düşünceleri ve kötü huyları olan, kem gözlü bir kişinin varlığına işaret ederken bazen de nahoş sözler işitip kişinin canının yanacağı anlamına gelir.

Rüyada Diken Çıkarmak

Rüya sahibinin kendisine zarar veren huylarından ve kötü alışkanlıklar kazanmasına neden olan kişilerden uzaklaşmasına delalet eder. Bu karar rüya sahibi için çok iyi gelecek, kendini ailesine ve işine vererek eskisi gibi mutlu günlerine geri dönecektir.

Rüyada Diken Koparmak

Rüyada diken koparmak, rüya sahibinin kötü enerjisi olan kişilerden korunacağına ve onların gözlerinden uzak olacağına delalet eder. Bu kişiler, içlerindeki kötülük nedeniyle çevreye kötü elektrik yayan kimselerdir fakat rüya sahibine hiçbir kötülükleri dokunamayacak demektir.

Rüyada Diken Üstünde Yürümek

Rüyasında diken üstünde yürüdüğünü ya da oturduğunu gören kişinin bazı korkuları vardır diye yorumlanır. Rüya sahibi, rahat değildir ve bir takım düşünceleri kendisine büyük huzursuzluk verip, içine sıkıntı basmasına neden oluyordur diye tabir edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡