Rüyada Dişlerin Kırılması / Rüyada Dişin Kırıldığını Görmek Tabiri

Rüyada dişlerin kırılması, akrabalardan birisinin duruma işarettir. Dişle ilgili rüyalara genellikle anne veya baba tarafındaki akrabalara işaret eder.

Rüyada Dişlerin Kırılması / Rüyada Dişin Kırıldığını Görmek Tabiri

Üst çenede bulunan dişler baba tarafı, alt çenede bulunun dişler de anne tarafıdır bu nedenle rüyada dişinin kırıldığını gören hangi çenedeki diş kırıldıysa o akrabalarından birisini kaybeder. Öndeki dişler yakın, arkadaki dişler ise uzak akrabalardır. Rüyada dişin kırılması bir akrabayı kaybetmektir.

Rüyada Diş Görmek

Rüyada görülen üst dişler baba tarafıdır. Üst çenedeki ön dişler yakın akrabalara, alt çenedeki ön dişler de anne tarafından yakın akrabaya delalet eder. Bu nedenle dişlerde görülen durum genellikle akrabaların ve ailenin durumu ile ilgili yorumlanır. Dişin sallanması hastalığa tutulma, dişin düşmesi ölmeye veya ölümden kurtulmaya işarettir.

Rüyada Çürümüş Diş Görmek

Rüyada görülen çürümüş diş rüya sahibine gizlice düşmanlık eden bir akrabadır. Rüya sahibi dişini çıkarıp atsa, kendisine düşman olan bu kişiye galip gelir. Çürümüş dişin düşmesi veya kırılması düşmanlık eden bir akrabanın ölmesidir.

Rüyada Dişlerin Kırılması / Rüyada Dişin Kırıldığını Görmek Tabiri

Rüyada Dişin Sallandığını Görmek

Rüyada oynayan veya sallanan diş hastalıktır. Rüyada sallanan diş hangi akrabayı temsil ediyorsa o kişinin hastalanmasıdır. Rüyada sallanan dişini çekip herhangi bir yere gömen kişi hiç ummadığı bir yerden kazanç elde eder.

Rüyada Dişlerinin Uzadığını Görmek

Rüyada dişlerinin normalden daha uzun olduğunu gören kimse hiç beklemediği bir güce, şana ve şöhrete kavuşur. Bu rüya akrabalardan ulaşacak hayra, menfaate ve nimete de işarettir.

Rüyada Dişlerini Sararmış Görmek

Rüyada sararmış ve pis görünümlü dişler utanmaya, yüz kızartıcı harekete veya aile arasında meyana gelecek münakaşaya işarettir.

Rüyada Dişlerinde Kötü Koku Olduğunu Görmek

Rüyada dişlerinden kötü kokular geldiğini gören kişi veya ailesi hakkında dedikodu yapılır ve onlar kötü bir şekilde anılırlar.

Rüyada Dişlerin Kırılması / Rüyada Dişin Kırıldığını Görmek Tabiri

Rüyada Dişin Kırıldığını Görmek

Rüyada diş kırıldığını görmek, akrabalardan birisinin ölümüne, hastalanmasına, ölüm tehlikesi atlatmasına veya akrabalarla ilişkiyi kesmeye yorumlanır.

Dişi kırılan rüya sahibi o dişin temsil ettiği akrabadan ayrılır veya küser. Diş kırılması yine gurbete gitmeye, yolculuğa çıkmaya da işarettir.

Dişlerini Kendi Eliyle Çıkardığını Görmek

Rüyada dişlerinden birisini kendi eliyle çıkaran kişi, sonradan pişman olacağı kötü bir harekette bulunur. Bu rüya meşru kazanç, günaha girmek olarak da yorumlanabilmektedir.

Rüyada Dişlerin Avuca Saçıldığını Görmek

Bu rüya elde edilecek kazanca, şan, şöhrete veya işte başarılı olmaya işarettir. Dişinin çakarak avucuna saçıldığını gören kişi akrabaları ile ilişkilerini artırır. Bu rüya çoğalmaya, neslin devamına kendisinden meydana gelecek çocuklara ve soya sopa işarettir. Bu rüya salih, güvenilir bir eşe aynı zamanda mutlu bir evliliğe de işaret etmektedir. Bu rüya düşmanlara galip gelmeye ve selamette olmaya da yorulur.

Rüyada Dişlerin Eline Dökülmesi

Maddi sorunları olan veya borcu bulunan kişiler bu rüyayı görürlerse tüm borçlarından kurtulurlar. Bu rüya para kazanmaya, ele geçecek mala, ulaşılacak ganimete işarettir. Bu rüyayı gören kişi karlı çalışmalar yapar ve bunun sonucunda da mal mülk sahibi olur. Bu rüya şan, şöhret ve kudret kazanmadır. Bu rüyayı gören kişi sağlıklı ve mutlu olur. Yine bu rüya gönül ilişkilerine de işaret eder. Rüya sahibi ferah ve rahat bir hayat sürer. Bazen dişin ele döküldüğünü görmek malından eksilmeye, para kaybetmeye yorulmaktadır.

Rüyada Diş Çektiğini Görmek

Rüyada dişini çeken kişi, kendi eliyle zarara girer. Bu rüya sıkıntıdan sonra ulaşılacak ferahlıktır. Yorumcuların bazılarına göre ise bu rüya akraba ile ilişkiyi kesmektir. Dişini çeken kişi ailesinden uzaklaşır. Dişini çekip avucunun içine alırsa mal mülk sahibi olur veya para kazanır.

Rüyada Dişin Kırılması

Rüyada dişin kırılması, size karşı yakınınızdaki kişi veya kişiler tarafından yapılacak olan yanlışa işarettir.

Bu yanlışın sonunda şaşkınlık yaşayacak ve çeşitli tartışmalara gireceksiniz. Bu rüyanın bir başka yorumuna bakıldığında ise bir konuya acı çekecek kadar üzülme şeklinde simgelendiği görülmektedir. Bu durumun sizde strese neden olması ve kötü bir dönemin başlangıcı beklenmelidir. Haksızlığa uğrama şeklinde de düşünülmeye uygun olan bu rüya, iyiye yorulmayan ve strese neden olan rüyalar arasında sayılmaktadır.

Rüyada Dişin Düşmesi

Aklınızda uzun süredir var olan ve başarmaya çalıştığınız konulardaki olumsuzluğu simgeler. Hayal kırıklığı yaşamanız ve umudunuzun kırılmasından söz etmek mümkündür. Mümkün olduğu kadar sabretmek, sonucu hayırlı yapacaktır.

Rüyada Dişlerin Kırılması / Rüyada Dişin Kırıldığını Görmek Tabiri

Rüyada Dişin Yarısının Kırılması

Akraba çevresi ile yaşanacak olan sorunları göstermektedir. Bazı tartışmalar sonrasında küslükler yaşanabilir ve insanların birbirlerine karşı tavır almaları beklenebilir.

Rüyada Dişin Kırılması ve Kanaması

Aile içerisinde yaşanacak olan tatsızlıkları sembolize etmektedir. Yaşanacak küçük tartışmalar, moral bozukluğu yaşamanıza neden olacaktır. Bu kısa süre sonra meydana gelecek ve kısa süre sonra da ortadan kalkacaktır.

Rüyada Dişin Yerinden Çıkması

Bir ilişkinin ayrılıkla sonuçlanması anlamına gelmektedir. Bu ilişkinin taraflarından birisi siz olabileceğiniz gibi, yakınlarınızdaki kişiler de olabilir. Bu rüyanın özelliği, kadın erkek ilişkileri ile ilgili bir ayrılığı simgeliyor oluşudur.

Rüyada Dişin Çekilmesi

Sizin tarafınızdan birisinin yanlış anlaşılacağı ya da birisinin sizi yanlış anlayacağı üzerinde durulmalıdır. Böyle bir durumun yaşanması kısa süreli gerginliğe neden olsa da herhangi bir soruna sebebiyet vermeyecektir.

Rüyada Dişin Sallanması

Yaşamakta olduğunuz kararsızlık durumunu göstermektedir. Burada en önemli konu, yaşanan kararsızlığın nedeninin yakınlarınızdaki kişiler olduğudur. Bu kişilerle ilgili olumsuz durumlar yaşanacağı düşüncesi, sizi bazı kararlar almaktan alıkoymaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡