Rüyada Doktor Görmek

Rüyada doktor görmek ilme işarettir. Aynı zamanda da iyi gibi görünen hasma, gıybeti seven kimselere, askere gitmeye hazırlanan bir delikanlıya işaret eder.

Rüyada Doktor Görmek

Öte yandan rüyada doktor görmek kişinin yaptığı işlerde karşısına dikilen rakiplerine delalettir. Bir kadının rüyasında doktor görmesi o kadının sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Hasta biri rüyasında doktor görürse eğer, kısa zamanda derdine şifa bulacak ve sıkıntılarından kurtulacaktır. Bir kimse rüyasında doktorun kendisine reçete yazıp ilaç tavsiye ettiğini görürse eğer, tüm ağrı ve şikâyetlerinin ortadan kalkacağı anlamına gelir. Rüyada doktorun başka meslek gruplarından birini yaptığını görürse eğer rüya sahibinin güvende olmadığına işaret eder.

Rüyada Doktor Olmak

Rüyasında doktor olduğunu gören kişi başarılı çalışma hayatı sayesinde branşında olabilecek en üst makama terfi eder.

Rüyada Doktorun Öldüğünü Görmek

Bir kişi rüyasında kendi doktorunun öldüğünü görürse o kişinin ailesindeki en sevdiği kişiyi yitireceği anlamına gelir.

Rüyada Hastane Görmek

Rüyada hastane görmek hayırlı şeylere işaret etmez. Rüyasında hastane gören kişi inandığı bir yolda çarpışarak ölecek demektir.

Rüyada Akıl Hastanesi Görmek

Rüyasında akıl hastanesinde olduğunu gören kişi, yaptığı yanlış bir iş ya da işlediği bir suç nedeniyle ceza evine girecek demektir.

Rüyada İlaç Görmek

Rüyada ilaç görmek çok güzeldir. Alim birine işaret eder. Bu kişi güzel ahlaklı, iyi huylu, inancı yüksek ve Allah katında hayırlı işler yapan kudret sahibi biridir.

Rüyada Doktor Reçetesi Görmek

Rüyada reçete görmek ya da doktorun reçete verdiğini görmek kişinin önemsiz ama küçük bir sağlık sorunu ile karşılaşacağına bu nedenle biraz keyifsiz günler geçireceğine işaret eder. Bazı rüya tabirlerine göre doktorun reçete yazması hastalığına şifa bulmak anlamına gelir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡