Rüyada Dolu Yağdığını Görmek / Rüyada Dolu Görmek Tabiri

Rüyada dolu yağdığını görmek genellikle hayırlara yorulmaz. Kişinin başına gelecek felaketlere ve uğursuzluklara dair uyarı veren bir rüyadır.

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek / Rüyada Dolu Görmek Tabiri

Sağlığın bozulmasına, mal ve para kaybına, yakın arkadaşlardan uzak kalmaya ve aile içinde gerginliklere delalettir. Rüyada dolu yağması kişinin kazancının düşeceğine ve geçim sıkıntısı nedeni ile zor günler geçireceğine de yorulur. Çabaların boşa gideceğine ve vefasız kişilerle karşılaşılacağına da tabir olur.

Rüyada Dolu Yağması

Dolu görmek kıtlıkla anılır ve kişinin gelirinin azalmasına, mal ve para kaybına uğramasına, ailesindeki kişilerle arasında çatışmalar yaşanacağına işaret eder. Rüyada dolu görmek genellikle hayırlı şekillerde açıklanmaz. Musibetlere ve belalara işaret eden rüya aynı zamanda kişinin buhranlı bir dönem geçireceğini ve yardıma ihtiyaç duyacağı anlamına da gelir. Rüyayı gören kişi zengin ise yoksullaşır, fakir ise daha da düşkün bir duruma gelir.

Rüyada Doluya Tutulduğunu Görmek

Kişinin dostlarından ve yakınlarından destek alması gerektiği bir dönemden geçtiğine yorumlanır. Azap çekilecek durumlarla karşılaşıldığına ve sıkıntıların artacağına işarettir. Mevsimi dışında yağan dolu kıtlıkla yorulurken, kişi doluya tutulursa borçlarını ödeyemeyecek duruma düşer. Doluya tutulan kişi aynı zamanda Allah’a yakışmayan bir hayata sahip olduğundan günahkardır ve rüya kişiye tövbe etmesi için uyarıda bulunur. Rüyada doluya tutulmak aynı zamanda aile içinde kavgaların ve şiddetli geçimsizliklerin olacağına da tabir edilir.

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek / Rüyada Dolu Görmek Tabiri

Rüyada Şiddetli Yağmur Yağdığını Görmek

Rüyasında şiddetli yağmur yağdığını gören kişinin hayatında çok ani ve büyük değişmeler olur. Üzücü ve sıkıntılı haberlere de delalet eden rüya aynı zamanda kişinin çevresinde düşmanlarının olduğunun ve yalnızlaştığının da işaretidir. Rüyasında şiddetli yağan yağmura yakalanan kişi öfkeli sözlere maruz kalır ve hatta iftiraya uğrar. Giriştiği işlerde veya hedeflerinde pek çok engelle karşılaşır. Amirleri ile arası açılır veya işinden olur. Genellikle olumsuz anlamları olan rüya kişinin pek çok derde ve sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada Dolu Görmek

Rüyada dolu görmek, devlet eli ile gelecek zahmete işaret eder. Rüya sahibinin devlet kapısındaki işi nedeni ile çok uğraştırılması, oradan oraya koşuşturulması fakat tüm bu çileye, zahmete ve emeğe rağmen işinin olumlu sonuçlanmaması anlamına gelir.

Rüya sahibinin, bu koşuşturma ve uğraş sırasında harcadığı emeği de parası da boşa gidecek ayrıca işinin kendi aleyhine sonuçlanması nedeni ile elindekini, avucundakini de kaybedecek yani devlete kaptıracaktır diye tabir edilir.

Rüyada Dolu Yağışı Görmek

İşlerin ters gitmesine, beklentilerin gerçekleşmemesine ve rüya sahibinin maddi anlamda zarar etmesine işaret eder. Bu durum rüya sahibinin çok üzülmesine, uzun süre kendini ve işlerini toparlayamamasına delalet eder.

Rüyada Üzerine Dolu Yağdığını Görmek

Rüyasında üzerine dolu yağdığını gören kişi için zor günler kapıda bekliyordur. Rüya sahibinin önünde kıtlık ve yoklukla geçecek bir dönem var demektir. Kişi, elinde var olanı tüketmek ya da kaptırmak sureti ile darlığa düşecek ve çok sıkıntılı zamanlar geçirecek demektir.

Rüyada Aniden Kar Yağması

Rüyada hiç beklenmedik yani hazırlıksız bir anda kar yağması rüya sahibi için bazı zorluklar yaşamasına fakat bu durum içinden çıkılmaz bir hal almadan ya da şartları ağırlaşmadan kişinin üstesinden gelmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek / Rüyada Dolu Görmek Tabiri

Rüyada Kışın Kar Yağması

Rüyada kışın kar yağması yani başka bir deyişle zamanında kar yağması çok hayırlıdır. Rüya sahibinin işlerinin açılmasına, bol kazanç ve rızık elde ederek hayatının yoluna girmesine ve mutlu olmasına delalet eder.

Rüyada Yağmur Yağması

Her türlü canlının hayat bulmasına, ağaçların meyve, tarlaların sebze ile dolmasına, işlerin açılmasına, karın artmasına, zararın azalarak yok olmasına tabir edilir. Gerçek anlamına kısmen benzer çünkü rüyada yağmur yağması rahmet anlamına gelir.

Rüyada Dolu Yağması 

Rüyada dolu yağması, hayırlara delalet etmez. Halkın kıtlığa, yokluğa, ızdıraba, zahmete ve çileye düşeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Güçlünün ezmesine, güçsüzün de ezilmesine ve sıkıntı çekmesine delalet eder. Rüyada dolu yağması, zenginin çok daha fazla zengin olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine tabir edilir.

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek

Bir kimsenin rüyasında dolu yağdığını görmesi hiç iyi anlamlara gelmez. O kişinin hayatında yaşanacak olan uğursuzluklara, melanetlere ve musibetlere işaret eder. Rüya sahibinin çok çalışmasına, yorulmasına ve alın teri akıtmasına fakat buna rağmen emeğinin karşılığını alamayışına ve takdir göremeyişine delalet eder.

Rüyada Yağmur Yağması

Rüyada yağmur yağması tek şekilde tabir edilmez. Ahmakıslatan yağmur görmek, güzelliğe ve hayra işaret eder. Her tarafı bir birine katacak şekilde yağan sağanak yağmur maddi zarara ve ziyana tabir edilir. Rüyada yağmurun evin içine yağdığını görmekse o hane içinde yaşanacak zorluğa işaret eder.

Rüyada Dolu Yağdığını Görmek / Rüyada Dolu Görmek Tabiri

Rüyada Kar Yağması

Rüyada kar yağması çok hayırlıdır. Özellikle de zamanında yağan kar, müjde olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin hayatının iyiye doğru gideceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına ve kişinin huzura kavuşacağına yorulur. Fakat zamansız yağan kar için aynı şeyleri söylemek mümkün değildir. Hayatın karışacağı ve evdeki hesabın şaşacağı anlamına gelir.

Rüyada Sel Görmek

Rüyasında sel olduğunu gören kişinin başında kara bulutların ve uğursuzlukların dolaştığı yorumu yapılır. Rüya sahibinin başarılarını çekemeyen kişilerin kendisini engellemek için bir araya gelip, dayanışma ve birleşme yoluna gideceğine bu şekilde ilerlemesini durdurmaya çalışacaklarına delalet eder.

Rüyada Tipi Görmek

Rüyada tipi görmek, bolluk, bereket, hayır, mutluluk, sevinç, huzur ve sağlık anlamına gelir. Eğer zamansız olarak görülürse uğursuzluk olarak kabul edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡