Rüyada Düğün Görmek / Rüyada Düğün Yapmak Tabiri

Rüyada düğün görmek hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyada düğün, sıkıntınızın ve üzüntünüzün yakın zamanda kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada Düğün Görmek / Rüyada Düğün Yapmak Tabiri

Bazı yorumcular rüyada düğün görmek için olumsuz yorumlarda bulunmuşlardır. Kimi yorumlara göre rüya sahibi başına gelecek olaylardan dolayı üzüntü yaşayacaktır fakat genel olarak düğün, rüya sahibinin sıkıntılarının gideceğine ve konumunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada Kendi Düğününü Görmek

Rüyanızda kendinizin düğününü görmüşseniz, size uzak olan bir dostunuz veya akrabanızın size hoş olmayan haberler vereceği anlamına gelir. Bazen de bu rüya kişinin hayatını boş işlerde harcadığına, zamanını kendisine faydası dokunmayacak kişilerle veya olaylarla geçirdiğine işarettir. Bu rüya çoğu alime göre bela ve musibettir. Fakat eğer gördüğünüz düğünde yemek, içmek yoksa ve eğlence yapılmıyorsa o zaman sevince ve sıkıntılardan ferahlamaya işarettir.

Rüyada Müziksiz Düğün Görmek

Eğer rüyanızda bir düğün görmüşseniz fakat bu düğünde herhangi bir eğlence yapılmıyor ve müzik çalmıyorduysa, hanenize ve iş yerinize bereket gelecektir. Bu bereket haneye giren paranın miktarının yüksek olabileceği gibi, hâlihazırdaki paranızın ve elinizdeki nimetlerin kolay kolay elden çıkmayacağı doğrultusundadır. Eğer düğünde müzik varsa ve insanlar eğleniyorsa, yakın zamanda bir bela ile imtihan edileceğinize ve eğer sabrederseniz bu imtihanı kazanacağınıza işaret eder.

Rüyada Düğün Görmek / Rüyada Düğün Yapmak Tabiri

Rüyada Düğün Yemeği Görmek

Rüyanızda düğün yemeğine davet edilmiş veya düğün yemeği tertip etmişseniz, sıkıntılı günleri arkada bırakacağınıza delalet eder. Eğer kederli bir dönemdeyseniz, içiniz rahat edebilir çünkü mutluluk çok yakında kapınızda belirecek!

Bir diğer taraftan düğün yemeği vermeniz, dost ve yakınlarınızın işlerinde onlara yardım edeceğiniz ve faydanızın dokunacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Oyunlu Düğün

Bazı dini rüya tabirlerinde, gördüğünüz düğün oyunlu idiyse olumsuz ve kötü olaylarla karşılaşacağınız şeklinde yorumlar bulunmaktadır. Aynı şekilde içkili düğünler de musibete yorulmaktadır. Eğer oyunlu, sazlı ve sözlü bir düğünden ayrılmışsanız bu rüyanız, kendinize faydası olmayan her türlü eylemi, arkadaşı ve olayı terk edeceğinize, doğru yolu bularak yakın zamanda tüm hatalarınızdan döneceğinize yorulabilmektedir.

Rüyada Bir Düğünde Bulunmak

Rüyasında davetli olduğu bir düğünde bulunana ve o düğünde oturan kimsenin tüm üzüntüsü ve sıkıntısı giderek ferahlar ve rahata kavuşur. Eğer bulunduğunuz düğünde yemek de veriliyor ve siz bu yemekten yemişseniz tüm hastalıklarınıza bulur ve yeniden eski sağlığınıza kavuşursunuz.

Rüyada Düğün Görmek / Rüyada Düğün Yapmak Tabiri

Rüyada Şatafatlı Ve Parıltılı Bir Düğün Görmek

Böyle bir rüya çoğu âlim tarafından hayırlı bir şekilde yorulmaz. Genellikle sıkıntı, gelecek bela, musibet veya günah işlemeye işaret eden bir rüyadır. Sürekli insanların oynadığı, pırıl pırıl ışıkların yandığı bir düğün bazen de kişinin gösterişi sevdiğinin ve kibirli bir kimse olduğunun göstergesidir. Düğünde ne kadar çok şatafat ve şaşaa varsa o kimse de gerçek hayatta o miktarda kibirli ve insanları küçük gören bir karaktere sahiptir.

Rüyada Sakin Bir Düğün Görmek

Rüyasında sakin bir düğün gören kimsenin bu rüyası, hayırlı, bereketli bir yaşamın, feraha ermenin, huzur içinde geçecek bir ömrün ve ailesi ile birlikte mutluluk ile yaşamasının habercisidir. Böyle bir düğünde bulunduğunu gören kimse eğer sıkıntıdaysa bu sıkıntılardan kurtulur ve koşuşturmaca ile geçen zamanlar biterek daha sakin, huzurlu ve dingin bir hayata sahip olur.

Rüyada Bir Düğünde Çalıştığını Görmek

Rüyasında bir düğünde çalışan, getir götür yapan veya düğün sahibine yardım eden kişi rahatsızlanır veya önemli bir hastalığa tutulur; fakat bu rüya bir müddet hasta kaldıktan sonra tekrar iyileşeceğinize ve tüm hastalıklarınıza şifa bulup eski sıhhatinize tekrar döneceğinize yorumlanabilmektedir.

Rüyada Düğün Görmek / Rüyada Düğün Yapmak Tabiri

Rüyada Düğün Yapmak

Rüyada düğün yapmak, her türlü üzüntünün giderileceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, üstlenilen işlerde üstün başarı göstermeye ve iyi haberler almaya yorumlanır.

Düğün yapmak kişinin aşk hayatındaki ani değişikliklere işaret ettiği gibi, evlilik teklif etmeye veya almaya da alamettir. Yuva kurmanın, çocuk sahibi olmanın ve sevilen insanla yakın zamanda kavuşmanın işareti olan rüya, sevgi dolu günlerin habercisidir. Düğün yapmak aile büyüklerinin onayını alarak, hayır dualarıyla çıkılacak yola, girişilecek işlere de tabir edilir. Kalabalık misafirler ağırlamanın ve ev içinde neşe dolu muhabbetlerin yapılacağının alameti olan rüya, hem eğlenceli, hem de ilginç bir sürece girildiğini gösterirken, iş alanında da beklenmedik bir terfi ile geleceğini güvence altına almak manasındadır.

Rüyada Başkasının Düğününe Gitmek

Sevilen birinin düğününde bulunmak, o kimseyle beraber bir işe girmek, ortaklık kurmak, yola çıkmak ya da bu kimsenin özel hayatındaki olumlu gelişmelere tanık olarak mutluluk duymak manasındadır. Rüya sahibinin yapacağı bir yardımla sevdiği bir insana duygu dolu anlar yaşatacağını da bildirir. Müjde içeren haberlerin geleceği, keyifli, neşe dolu, mutlu günler geçirileceği anlamına da gelir.

Rüyada Düğün Görmek

Genel olarak iyiye, hayra ve güzelliklere yorumlanan rüya, kalbin ferahlayacağına, kişinin üzerindeki uğursuzluğun, mutsuzluğun nihayet son bulacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına da yorumlanır. Faal geçecek günleri haber veren rüya flört edenlerin artık ilişkilerine resmiyet kazandıracağına, yurt dışında yaşayan akrabalardan gelecek iyi haberlere de delalet eder. Her açından tamama ermek, olgunlaşmak, mutluluk yaşamak, sorunsuz yürüyen ilişkiler yürütmek demek olduğu gibi, küsülen, kırgınlık duyulan insanlarla da karşılıklı adımlar atarak aradaki soğukluğun giderileceğini ifade eder.

Rüyada Düğün Yapmanın  Yorumu

İç huzurun simgesi olan rüya, neşeli ve mutlu hissedildiğinin ifadesidir. Rüya sahibi çevresine moral kaynağı olan, her zaman olaylara iyi yanından bakmak isteyen biri olduğu gibi, insanlara duyduğu sevginin de, saygının da karşılığını almaktan dolayı şükran duyuyor demektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡