Rüyada Duvar Görmek / Rüyada Duvar Boyamak Tabiri

Rüyada duvar görmek rüyayı gören kişinin iman yönünden kuvvetli, dünyevi ve uhrevi bakımdan itibar sahibi biri olduğuna delalet eder. Ayrıca bu rüya kişinin kendi kendini ayakta tutan, kendine destek veren haline de yorumlanır.

Rüyada Duvar Görmek / Rüyada Duvar Boyamak Tabiri

Duvar, genel olarak rüya sahibinin durumuna delalet eder. Duvar rüyası adı duyulmuş, büyük bir şahsiyetin ölecek olmasına da işaret eder.

Rüyada duvar görmek ayrıca uzun süre çabaladıktan sonra istenen şeyin elde edilemeyeceği şeklinde de yorumlanır. Duvar rüyası dindar ve kuvvetli bir erkeğe de işaret eder. Bir rivayete göre, rüyasında duvar gören kişi gurbette yaşıyorsa, memleketine dönecektir.

RÜYADA DUVARA BAKIP KENDİSİNİ GÖRMEK 

Rüyasında duvara bakıp orada kendi suretini gören kişinin ölümünün yakın olduğu rivayet edilir. Bunun nedeni insan öldüğü zaman kabrinin üstüne duvar çekilip isminin yazılmasıdır. Rüyada görülen duvar şehir veya kasaba duvarı ise, asker ve subaya yorumlanır. Çünkü bir milletin askerleri vatanın koruyucu duvarları gibidir.

RÜYADA DUVAR YAPIŞMIŞ OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyasında bir duvara yapışmış halde durduğunu gören kimsenin şeref ve haysiyetinin; o duvara yaslanırken harcadığı kuvvet derecesinde azalacağı rivayet edilir.

Belki de o kişi kıymetli, yüce bir şahsiyete yaslanır. Rüyasında duvarın semerini gören kişinin itibar ve şerefinin artacağı rivayet edilir. Yapılmış bir duvarın birdenbire yıkıldığını görmek rüya sahibinin mal varlığında azalma olacağına delalet eder.

Rüyada görülen duvarın sağlam bir duvar olması rüyayı görenin iman bakımından kuvvetli bir kişi olduğuna, duvarın geniş olması ise o kişinin güçlü ve zorba karakterli biri olduğuna işarettir.

Rüyada Duvar Görmek / Rüyada Duvar Boyamak Tabiri

RÜYADA DUVARIN ÇATLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada birinin duvarının çatladığı veya çöktüğü görülürse; ev sahibinin büyük bir belayla, hastalık veya sıkıntıyla karşılaşabileceği ve bu durumdan korunmak için sadaka vermesi gerektiği rivayet edilir.

RÜYADA BİR DUVARI KALDIRDIĞINI GÖRMEK

Bir kimse rüyasında bir duvarı yerinden kaldırdığını görürse, bu durum, başka bir kişinin rüya sahibinin desteğiyle makam elde edeceğine işarettir.

RÜYADA DUVARDAN SU ÇIKMASI

Rüyada görülen duvardan su çıkması rüya sahibinin erkek kardeşi tarafından veya kendisi erkekse hanımın akrabaları tarafından bir üzüntü ve keder geleceğine yorumlanır. Rüyada duvarının düştüğünü görmek yere gömülmüş olan bir malın varlığına ve rüya sahibinin o mala ulaşacağına yorumlanır. Kişinin rüyasında bir değnekten destek alarak bir duvardan atlaması, onun iyi bir dostuna yüz çevirerek kötü biri ile arkadaşlık kuracağı ya da iyi bir insanla arasında dargınlık olacağı şeklinde tabir edilir.

Rüyada Duvar Görmek / Rüyada Duvar Boyamak Tabiri

RÜYADA BİR DUVARIN ÜSTÜNDE OTURMAK

Rüyasında sağlam bir duvarın üstünde oturduğunu gören kişinin ise iyi ve keyifli bir dünya yaşantısı olacağı rivayet edilir. Kişi rüyasında bir duvarı çökerttiğini görürse bu rüya o kişinin birinin geçimine mani olacak bir davranışta bulunacağına işaret eder. Rüyada bir yana doğru meyletmiş bir duvar görülmesi hikmet ve hidayete vakıf olmaya yorumlanır.

Bu rüya aynı zamanda arkadaşlar arasında aynlığa delalet eder. Rüyada görülen hantal bir duvar kaba tavırlı bir kişiye, çok ince bir duvar ise amel eksikliğine işaret eder.

RÜYADA DUVARA YASLANMAK 

Rüyasında bir duvara yaslandığını gören kişinin kadri yüce bir şahsiyetten destek göreceği, kişinin üzerine duvar devrilmesi ise işlenen günahlardan ötürü peşin olarak azap çekeceği şeklinde yorumlanır.

RÜYADA ÖNÜNE DUVAR ÇIKMASI 

Rüyada önünüze duvar çıkması bazı engellerle karşılaşabileceğinizin alametidir. Eski bir duvarı onardığını, yeni bir duvarı da yıktığını gören kişinin olumsuz, sıkıntı ve üzücü verici durumlar yaşayacağı rivayet edilir.

RÜYADA ÜZERİNE DUVAR DÜŞMESİ

Kişinin rüyasında kendi üzerine bir duvar (ya da başka bir şey) düştüğünü görmesi rüya sahibinin günah işlediğine, hatalı davranışlarda bulunduğuna yorumlanır. Rüyada duvar kağıdı görmek ise ziynet eşyasına ve evin bolluk-bereket içinde olacağına tabir edilir.

RÜYADA DUVARIN ÜZERİNDE AYAKTA DURMAK

İnsanın rüyasında duvarın üzerinde ayakta durduğunu görmesi o kişinin mevcut durumunun kötüye gideceğine yorumlanır. Rüyada duvardan asıldığınızı görmek geçim sıkıntısı ve sizi perişan edecek olaylar yaşayacağınız şeklinde tabir olunur. Bir şehir veya cami duvarını görmenin o şehrin valisinin öleceğine işaret ettiği rivayet edilir. Rüyada bir duvarın üstünde oturmak insanın kendi konumunu/durumunu iyi bir şekilde tahlil etmesine yorumlanır.

Rüyada Duvar Görmek / Rüyada Duvar Boyamak Tabiri

Rüyada Duvar Boyamak

Rüyada duvar boyamak, kişinin karşısına çıkan her engele bir fırsat gibi bakacağını ve bakış açısını değiştirdiği, başına gelen her sıkıntıya olumlu açılardan baktığı için er ya da geç istediği sonuca ulaşıp, başarılı bir kimse olacağına delalet eder.

İş yaşantısında da başkalarının söylediği sözlere kulak asmadan, en doğru yoldan ilerlendiğine, hak edilenin alın teri ile kazanılacağına alamettir. Evlilik ile ilgili meselelerde sıkıntı veya sorunlar yaşayan, karşısına engeller çıkan kişiler için de sonucun güzel olacağını, sevdiği insanla eninde sonunda bir araya geleceğini müjdeler. Bardağa her zaman dolu tarafından bakılması gerektiğinin altını çizen rüya, gelecek güzel günlere işaret eder.

Rüyada Duvar Yıkmak

Düşmanı olanların kendi çabaları ile onları mağlup edeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, doğru ve akıllı hareket edilmesinin zorunlu olduğuna işaret eder. Duvar yıktığını gören kişi yaşamda her zaman çok güçlü, ayaları üstünde duran, zorluklar karşısında hemen pes etmeyen ve her zaman daha dirayetli olmaya çalışan biridir ve hayat güçlüklerle dolu olsa da sonunda kişinin amacına ulaşacağı, refah içinde yaşayacağı bir hale gelir.

Rüyada Duvar Yapmak

Hayati riskler altında olunduğuna ya da kişinin canına, malına veya huzuruna kast eden kimseler olduğuna, düşmanların eline koz vermemek için kişinin bazı tedbirler alacağına delalettir. Duvar yapmak hayatını koruma altına almak demek olduğu gibi, kişinin kendisine tehdit olarak gördüğü kimselerden uzak kalarak daha sakin ve içine dönük bir hayat yaşayacağı anlamına da gelir.

Rüyada Duvar Boyamanın  Yorumu

İçinde bulunduğu karamsar ruh halini daha pozitif bir şekle dönüştürmeye çalışan, kendisi de dahil olmak üzere çevresindeki herkese moral aşılamaya çalışan kişileri sembolize eder. Duvar boyayan kişiler hayattan tat almayı iyi bilen, başlarına gelen olaylardan ders çıkaran kimselerdir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡