Rüyada Duvarları Olmayan Bir Ev Görmek tabiri

Duvarları olmayan, etrafı açık bir evde olduğunuzu görmek özel hayatınızın veya iş hayatınızın gizliliğinden şüphe duyduğunuzu gösterir.

Rüyada Duvarları Olmayan Bir Ev Görmek tabiri

Örneğin iş yaşamınızda herkesin gizlice sizin yaptıklarınızı izlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada Evin Kaydığını Görmek

Evinizin bir yerden bir yere doğru kaydığını, hareket ettiğini görüyorsanız, bu sizin kişiliğinizde ve yaşantınızda bazı değişiklikler yapmanız gerektiğine işaret eder.

Rüyada Evin İçinde Gizli Geçitler Bulmak

Rüyada evinizin içinde gizli geçitler keşfediyorsanız, iş hayatınızda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bütün geçitleri tam olarak keşfedemeden uyanmak ise, karşınıza çıkan bu fırsatları nasıl değerlendireceğinizi bilmiyorsunuz ya da yenilik yapmaktan korkuyorsunuz şeklinde yorumlanır.

Rüyada Rutubetli Ev Görmek

Bir ailenin dağılmasına, bir yuvanın yıkılmasına ya da hane halkından bazılarının evden, şehirden ya da vatandan ayrılarak gurbete gitmesine işaret eder. Bu rüyanın bir diğer yandan da güzel bir anlamı vardır ve yeni bir mal sahibi olmaya eskisinden kurtulmaya yorulur.

Rüyada Gökyüzünde Ev Görmek

Büyük bir başarı elde etmek ve çok büyük zafer kazanmak demektir. Rüya sahibinin bir işten yana çok fazla miktarda para kazanmasına bu sayede yaşamının bambaşka olmasına ve deyim yerindeyse kişinin kendisini adeta bulutlara yükselmiş kadar rahat, iyi ve mutlu hissetmesine alamet eder. Kişinin böbürlenmeyi hak edecek kadar önemli bir projenin mimarı olacağı bu sayede de ihya olacağı anlamına gelir.

Rüyada Ev Eşyası Taşımak

Bir amacı gerçekleştirmek için ter dökmeye, sorumluluk yüklenmeye ve yeri geldikçe çok fazla yorulmaya delalet eder. Daha iyi şartlara kavuşmak adına her zorluğu göğüslemeyi göze almak demektir.

Rüyada Kiralık Ev Arama

Beklentilerin ve arayışların çoğalacağı anlamına gelir. Yaşamdan daha çok şey istemeye bu nedenle daha iyi şekilde yaşamanın yollarını aramaya, eksik olanları tamamlamaya çalışmaya, maddi ve manevi olarak daha fazlasına sahip olmanın sırlarını çözmeye çalışarak kafa yormaya işaret eder.

Rüyada İki Katlı Ev Görmek

Hayallerin uçsuz bucaksız ve engin oluşu anlamına gelir. Kişinin kendini her zaman kötü olanla değil en iyisiyle ödüllendirmek istediğine, kendinden daha fazlasına ve daha iyisine sahip olanlardan hiçbir eksiği olmadığına inandığına ve hiçbir zaman azını, küçüğünü ve ucuzunu düşlemediğine yorulur.

Rüyada Müstakil Ev Görmek

Rüya sahibinin asla baskılara gelemeyeceğine işaret eder. Kişinin gönlünce davranma ve inandığı gibi yaşama lüksüne ve özgürlüğüne sahip olmak istediğine delalet eder. Kişi, sıkılmaya, kontrol altında tutulmaya ve kurallara bağlı kalarak yaşamaya mecbur edilmeyi reddeden ve yapmacık olamayacak kadar doğal ve samimi bir kimsedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡