Rüyada Ev Temizlemek

Rüyada ev temizlemek, çok olumlu bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunların büyük bir çaba ve sabır ile çözüleceğine, aile hayatına da yansıyan…

Rüyada Ev Temizlemek

Rüyada ev temizlemek, çok olumlu bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunların büyük bir çaba ve sabır ile çözüleceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin çok yakında olduğuna alamet edilir.

Rüyada Evinin Önünü Temizlemek

Rüyada evinin önünü temizlemek, rüya sahibinin, çok sevdiği ve değer verdiği insanlardan birinin evine misafirliğe geleceğine ve rüyayı gören kişinin, bu kişinin gelişinden çok mutlu olacağına delalet edilir.

Rüyada Cam Temizlemek

Rüyada cam temizlediğini gören kişinin, iş hayatı ya da eğitim hayatı ile ilgili bir çalışma ya da bir proje için uzun zamandan beri beklediği güzel ve hayırlı bir haberin gelmek üzere olduğuna alamet edilir.

Rüyada Tava Temizlemek

Rüyada tava temizlemek ya da tencere temizlemek, sosyal hayatta ya da iş hayatında bir çalışmanın ortaya konması için alınmış olan ve uzun zamandır devam eden bir borcun en kısa sürede bitirileceğine delalet edilir.

Rüyada Buzdolabı Temizlemek

Rüyada buzdolabı temizlemek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında yaptığı ya da yapacağı işlerden bol para kazanacağına ve bu sayede hanesinde bir ömür boyu bereket göreceğine tabir edilir.

Rüyada Baca Temizlemek

Rüyada baca temizlemek, aile hayatında ve sosyal hayatta çok huzurlu ve sevinçli günlerin yaşanacağına ve sağlıklı ve ferah bir hayat sürüleceğine işaret edilir.

Rüyada Evini Süpürdüğünü Görmek

Rüyada evini süpürdüğünü görmek, rüya sahibinin, iş hayatında yapacağı yeni çalışma ya da ortaya koyacağı bir proje için kazandığı para ya da malı sermaye olarak ortaya koyacağına ve daha büyük işlere girmeye çalışacağına tabir edilir.

Rüyada Başkasının Evini Temizlemek

Bir kimsenin ayıbını örtmeye, yaptığı hatayı telafi etmesi için ona akıl vermek ya da önünü açmak sayesinde destek vermek demektir. Rüyada başkasının evini süpürüp silerek temizlemek, sonuca daha uzun vadede ulaşmak anlamına gelir. Rüyada başkasının evini yıkayarak temizlemek, daha pratik çözümler sunmaya, bir işi kısa sürede nihayetlendirmeye ve bir amaca en kısa yoldan ulaşmayı bilmeye yorulur.

Rüyada Ahşap Ev Temizlemek

Herkesin hayrına ve faydasına bir iş yaparak takdir edilmeye, sevilmeye ve değer görmeye işaret eder. Rüyada eski ahşap ev temizlemek, rüyayı gören kişinin yapıcı yönüyle yaklaşarak bir sıkıntının üstesinden gelmesine alamet eder. Rüyada yeni ahşap ev temizlemek, rüya sahibini sevinçten uyutmayacak ve sabırsızlıkla kavuşmayı istediği bir eşyaya, mala ya da bunlardan tamamen farklı olarak yaşamak istediği özel bir güne delalet eder.

32
34
39
19
19
19
19
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡