Rüyada Eve Giren Hırsızı Dövmek

Haddini bilmez bir misafire ya da komşuya ağzının payını vererek ona durması gereken yeri bildirmeye yorulur.

Rüyada Eve Giren Hırsızı Dövmek

Kişinin uzun zamandır kendisine karşı sabrettiği ve kötü söz söylememek için dişini sıktığı bir kimseye karşı artık patlaması demektir.

Rüyada Eve Giren Hırsızı Bıçaklamak

Sabrın taşmasına işaret eder. Kişi için, bardağı taşıracak son damlanın da düşmesine ve bazı insanlarla aradaki ilişkilerin gerilmesine, kopma aşamasına gelmesine, kavgaların yaşanmasına, seslerin yükselmesine delalet eder.

Rüyada Hırsızın Elinde Bıçak Görmek

Tehlike arz eden bir olayın içine düşmeye yorulur. Rüya sahibinin güvenliğinden şüphe edeceği bir durumun içine düşeceği ve bu durumla baş etmek zorunda kalacağı, bunun da kendisini bir hayli zorlayacağına işaret eder.

Rüyada Komşunun Evine Hırsızın Girdiğini Görmek

Yakın çevrede yaşanacak tatsızlıklar ve aksilikler demektir. Herkesi üzecek, etkileyecek, çevrede günlerce konuşulacak şerli bir durumun yaşanmasına delalet eder. Bir süre herkesin dilinde olacak ve insanların gündemini meşgul edecek bir gelişmeyle karşılaşmaktır.

Rüyada Annenin Hırsızlık Yaptığını Görmek

Anne ile araya girecek soğukluğa alamet eder. Anneden yana bir çelişki ya da fikir ayrılığına düşmeye, ona olan düşkünlüğün ve bağlılığın zedelenmesine bunun da anneden gelecek bir eleştiri ya da davranış nedeniyle yaşanacağına yorulur.

Rüyada Sevgilinin Hırsızlık Yaptığını Görmek

Ayrılık yaşanması ya da ilişkinin zedelenmesi ve çatırdaması anlamına gelir. Sevgilinin yapacağı bir hatanın kişinin gözünde affedilemeyecek boyutta olacağına ya da içine sindirmesinin ve duruma alışmasının zaman alması nedeniyle birlikteliğin bir süre sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada Hırsızı Etkisiz Hale Getirmek

Büyük bir işin altından kalkmayı başarmaya ya da bir baş ağrısından ve beladan kendini sıyırmanın yollarını bulmaya işaret eder. Rüya sahibinin kendisi için büyük bir engel olan sorununu halletmeyi başarması demektir.

Rüyada Güvercin Hırsızı Görmek

İnsanların yapacaklarına engel olan, fikirlerini çalan ve onu hayallerine ulaşmaktan alı koyan bir kimsenin varlığına yorulur. Kişinin, planlarını ve projelerini kendisinden dinleyerek ondan önce uyarlayarak onun emeğini haksız yere sahiplenecek bir kimsenin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada Araba Hırsızı Görmek

Zarara neden olacak, alın terine ortak olmaya çalışacak, başkasının sırtından geçinmeyi alışkanlık edinmiş ve bunu bir yaşam şekli olarak benimsemiş, tembel, faydasız ve insanlara karşı haddini bilmeyen bir kişinin rüya sahibine de musallat olacağına alamet eder.

Rüyada Hırsızın Ayak İzlerini Görmek

Yaşanacak kötü, tatsız ve olumsuz olayların başlangıcına şahit olmak demektir. İstemeden içinde bulunulacak bazı durumlardan etkilenmeye, günlerce üzerinde kafa yormaya ve bunu kendine baş ağrısı edinmeye yorulur.

Rüyada Zorla Hırsızlık Yapmak

İstemeye istemeye, birilerinin hatırı için ve onları kırmamak uğruna bir iş yapmaya fakat içine sinmemesine alamet eder. Rüya sahibinin aslında inanmadığı ama geri çevirmek de istemediği kimselerin deyim yerindeyse oyununa gelerek sonradan kendisine kızmasına ve özeleştiri yapmasına delalet eder.

Rüyada Akrabanın Hırsızlık Yaptığını Görmek

Onun müşkül ve zahmet içinde kaldığı bir durumunu görmeye ve bu nedenle o dönemde yapacaklarını hoş görmeye, onu alttan almaya ve kendini onun yerine koyarak onu anlamaya çalışmaya yorulur.

1
8
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡