Rüyada Eve Giren Hırsızı Kovalamak tabiri

Hayatına sahip çıkmak, başkalarını işlerine karıştırmamak ve her işini kendi başına halletmek demektir.

Rüyada Eve Giren Hırsızı Kovalamak tabiri

 Kişinin güç gösterisinde bulunacağı bir fırsat yakalayacağını, hakkındaki yanlış düşüncelerin aksini ortaya koyacağı ve pek çok kişinin hayranlığını kazanacağını delalet eder. Karşılaşılan haksızlıkların neticesinde doğru yolda devam ederek hakkını almak, adaleti sağlamak manasına da gelir.

Rüyada Eve Giren Hırsızı Dövmek

Bir rakibe veya kişiyi çekemeyen bir kimsenin tüm hatalarını ortaya çıkarmak, ikiyüzlü insanları ifşa etmek, yalan söyleyenlerle ilişkiyi kesmek demektir. Rüya sahibinin yakın çevresinde olup, kendisi hakkında olumsuz konuşan, göründüğü gibi olmayan kişilerle tek tek yüzleşmek, bu kişileri hayatından tamamen çıkarmak anlamındadır.

Rüyada Eve Giren Hırsız Tarafından Öldürülmek

Bir hastalığa yakalanmak ve bir süre bu hastalıkla mücadele etmek, sonunda yeniden eski sağlığına kavuşmak şeklinde yorumlanır. Ölümcül olmayan ancak kişiyi uğraştıran bu hastalık sürecinde yakın çevredeki kimselerin gerçek yüzlerini görecek olan rüya sahibinin bir olumsuzluk yaşayarak pek çok gerçeği göreceğine, hayatında yeni bir dönem başlayacağına, iyileştikten sonraki yaşamında pek çok açıdan radikal kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada Eve Giren Hırsız Tarafından Bıçaklanmak

Tanıdık birinden çok yaralayıcı, kalp kırıcı, küslüğe neden olacak sözler duymak demektir ve kişinin yakın çevresinde bulunan bazı kişiler yüzünden büyük hayal kırıklıkları yaşayacağına yorumlanır. Bıçaklanılan bölgede kanama görülürse, bu durumda uzun sürecek bir kırgınlığın veya karşıdaki kişiye kin gütmenin de işaretini verir.

Rüyada Eve Giren Hırsızın Tanıdık Olması

Tanıdık birini evinde hırsızlık yaparken görmek, bu kişinin hak yediğine şahit olmak yahut yalanlarını yakalamak anlamına gelir. Öte yandan rüya sahibinin bu kişiye verdiği bir sırrı başkalarından duyarak çok büyük üzüntü yaşayacağını, tüm güveninin sarsılacağını, kendisini mahcup hissedeceğini ifade eder. Görülen kişiyle yaşanacak olumsuz durumlara, bu kimseyle aradaki iletişimin kopma noktasına geleceğine de tabir edilir.

Rüyada Eve Giren Hırsızdan Kaçmak

Zor bir yolculuktan vazgeçmek yahut çıkmamak, yön değiştirmek, iş konusunda farklı kararlar alarak herkesi şaşırtmak demektir. Aşırı temkinli hareket etmek suretiyle başa gelebilecek her türlü sıkıntıya önceden önlem alarak daha huzurlu bir hayat sürüleceğinin, ara sıra kulağa gelen dedikodular olsa da kişinin hayat düzenini kimse için bozmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Eve Giren Hırsızın Elinde Silah Görmek

İşle alakalı konularda iyi olmayan bazı haberler almak ve can sıkıntısı yaşamak demektir ve aynı zamanda özel hayatla alakalı çok sayıda kişinin arkasından konuşan birinin hane içini karıştıracak bazı laflar etmesinden dolayı huzurun da bozulacağına işarettir. Borcu olan kişilerin ellerinin sıkışması ve borçlarını ödeyemeyecek duruma gelmelerinden ötürü tanıdıklarından yardım isteyeceklerini, istedikleri miktarda para bulamayacaklarından ötürü stresli günler yaşayacaklarını da bildirir.

Rüyada Eve Giren Hırsızın Para Çalması

Hırsız kağıt para çalıyorsa kişinin rızkına göz diken birinin varlığına yorumlanır. Eğer bozuk para çalınıyorsa bu durumda var olan tüm sıkıntılar aynı zamanda sona erecek ve büyük rahatlama yaşanacak anlamına gelir.

Rüyada Eve Giren Hırsızın Altın Çalması

Farklı yorumlara neden olur. Bekar bir bayanın evine giren hırsızın altın çaldığını görmesi geç tarihte evlilik yapacağına, yaşayacağı aksilikler nedeniyle nikah tarihinin öteleneceğine yorumlanır. Bekar bayanlar için kıskanç kişilerin söyledikleri sözleri işiterek üzüleceklerini de ifade eder. Diğer yandan altın çalan hırsız görmek hanedeki sıkıntının çıkması, kişilerin eski huzurlarına yeniden kavuşarak rahat bir nefes almaları anlamındadır. Eli daralan, borcu olan kişilerin nihayet düzene gireceklerini ve maddi sıkıntılarını yakın zamanda gidereceklerini ifade eder.

Rüyada Hırsız Görmek

Pek çok yoruma göre dert sahibi olmak yahut hastalanmak, kedere düşmek, sıkıntı içinde olmak gibi anlamlara gelse de, rüyanın tamamı çok önemlidir. Hırsız görmek her zaman kötü anlama gelmez, aynı zamanda kişinin bazı gerçeklere vakıf olacağına, kendisinden gizlenen sırlara erişeceğine, yalan söyleyen kimselerin farkına varacağına ve ailevi hayatında bazı sorunların kendiliğinden çözüleceğine de delalettir.

0
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡