Rüyada Fare Öldürmek

Rüyada fare öldürmek, rüya sahibinin eteğine dolaşan, malından mülkünden yiyen, ona sadece menfaat için yanaşıp, dalkavukluk ve yalakalık eden bir kimseden kurtulacağına rivayet edilir.

Rüyada Fare Öldürmek

 

Rüya sahibinin bu kişiye karşı artık daha fazla tahammülü kalmadığı ve onu hayatından çıkarmayı bu defa başaracağı anlamına gelir. Rüyada fare öldürmek, rüya sahibinin hayatında hiçbir işe yaramayan, gereksiz kişilere hayır demeyi öğreneceği ile tabir edilir.

Rüyada Fare Öldürdüğünü Görmek

Rüyada fare öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, bu sayede işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına ve önünün açılacağına rivayet edilir.

Rüyada Fare Ölüsü Görmek

Rüyada fare ölüsü görmek, rüyayı gören kişinin çevresinde kendisine zarar veremeyecek olan sadece arkasından konuşup onu kötülemekle kalacak bir kimsenin varlığına işaret ederken bir diğer yandan da kişinin hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan bir düşmanından kurtulacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Fare Yakalamak

Rüyada fare yakalamak, rüya sahibinin özel hayatında yanlış bir seçim yapacağına, kendisine hiçbir hayır getirmeyecek, kadrini kıymetini bilmeyecek, ona zarar verecek, üzecek ve yıpratacak bir kişi ile birliktelik kurup evleneceğine delalet eder.

Rüyada Fareyle Oynamak

Rüyada fareyle oynamak, rüyayı gören kişinin varlık sahibi olmak için ahirete olan inancını, yerine getirmesi gereken dini vecibelerini ve kulluk görevlerini unutacağı ve sadece daha fazla mal ve para sahibi olmak için koşturacağı anlamına gelir.

Rüyada Fare Sesi Duymak

Rüyada fare sesi duymak rüya sahibinin başını derde sokmaya çalışan ve bu sayede başarısız olmasını sağlamak isteyen bazı kimselerin olduğuna tabir edilir. Kişinin kazalara ve belalara çok yakın olacağı bir dönemin yaşanacağı ve zor günler geçireceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Ayakla Fare Öldürmek

Rüyada ayakla fındık faresini öldürmek, şartlar öyle gerektirdi diye sonradan hata olduğu fark edilecek bir iş yapmaya, ömür boyu onu hatırladıkça üzülmeye, pişman olmaya ve kendinden utanmaya delalet eder. Rüyada ayakla lağım faresi öldürmek, başarması güç ve herkesin üstesinden gelemeyeceği kadar ağır bazı işler yüklenmeye ve daha yolun başında vazgeçmeye yorulur. Rüyada ayakla sıçan öldürmeye çalışmak ve onun saldırısına uğramak, birilerinin hilelerini ortaya çıkarmaya ve deyim yerindeyse onların tekerine çomak sokmaya ve bu nedenle de onlar tarafından tehdit edilmeye işaret eder.

Rüyada Beyaz Fare Öldürmek

Kimsenin arkasından kuyusuna kazmadan, ekmeğine ve kazancına mani olmadan, hileye hurdaya başvurmadan yaşam savaşı verirken bazı şerli insanların kötülüklerine denk gelmeye ve haksızlıklara uğramaya alamet eder. Rüyada sopayla beyaz fare öldürmek, acımasızca eleştirilmek, hırpalanmak ve hedef gösterilmek demektir. Rüyada zehirle beyaz fare öldürmek, haris kimseler tarafından belalı durumlara düşürülmek istenmek anlamına gelir.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡