Rüyada Fare Yuvası Görmek

Rüyada görülen fare yuvası, münafıkların evlerine, kötü insanların yaşadığı mekânlara yorulur. Farenin yuvaya girmesi, bu tarz insanların yaşadıkları mahalle veya muhitlerdir.

Rüyada Fare Yuvası Görmek

Eğer kişi kendini fare yuvasında görmüşse bu, aslını bilmediği kötü bir insanın evine gitmeye; bazen bu kişilikteki insanlarla oturup kalkmaya ev onlarla vakit geçirmeye işarettir. Bu rüyayı gören kişi kötü niyetli hilekâr insanların fıtratlarına uyarak onlar gibi davranır ve kendisi de insanlara zarar verir. Fare yuvası bazen de zinaya işaret olabilmektedir.

Rüyada Fareyi Takip Etmek

Rüyasında fareyi takip eden insan hidayetten sonra sapıklığa düşer ve insanların kötülüklerine olacak hareketlerde bulunarak toplum tarafından dışlanır ve tahkir edilir. Bu rüyayı gören kimse, günahlardan sakınmayan ve doğru yanlışı ayırmadan yaşayan bir kişi olur. Fareyi takip etmek bahsi geçen nitelikteki insanların fıtratına uymaya aynı onlar gibi davranmaya ve insanlar arasında kötü bir isimle anılmalarını sağlayacak davranışlarda bulunmaya işarettir.

Rüyada Bir Sürü Fare Görmek

Rüyada görülen çokça fare âlimler tarafından farklı şekillerde yorulmuştur. Bazı âlimlere göre bu rüya, rızkın genişlemesine, maddi açıdan ferahlamaya, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bazılarına göre ise bu rüya ele geçecek haram mal ve paradır. Bu yüzden rüyayı gören kişi meşru olmayan yollardan para kazanır ve bunu farklı yollarda harcar. Rüyada bir sürü fare gören, farklı günahlar işler ve sonunda bu günahlarından pişman olarak tövbe eder. Bazı âlimler de bu rüyayı yağacak yağmur olarak tabir etmişlerdir.

Rüyada Gözsüz Fare Görmek

Rüyada görülen gözsüz fare körlüğe, geçim darlığına, bazı zararların rüya sahibine isabet etmesine, sıkıntıya, yalan şahitliğe ve iş hayatında karşılaşılacak zorluklara işarettir. Bu nedenle böyle bir rüya gören kimse, sıkıntı yaşayacağı olaylar içinde bulunur ya da hastalanır sağlığı bozulur. Bu rüyayı eğer maddi sıkıntı çeken birisi görse bir müddet daha bu sıkıntılarının devam edeceğine işarettir. Bazı âlimlere göre ise gözsüz fare, kötülüklere gözünü kapatmaya, insanları uyarmamaya ve hiçbir şey ile ilgilenmemeye işarettir.

Rüyada Yavru Fare Görmek

Rüyada yavru görmek iffetsiz ve ahlaksız bir kadına işarettir. Fare yavrusu ile karşılaşan kişi aynı o şekilde bir kadınla karşılaşarak ondan kötülük görür. Bu rüya insanları kandıran, onların arkasından işler çeviren, sıkıntıya girmelerine sebep olan ahlaklı gibi görünen ama gerçek yüzünü saklayan hilekâr bir kadındır.

Rüyada Fare Sesi Duymak

Rüyada fare sesi duymak, karşılaşacağınız tehlikelerin işaretidir. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi oldukça dikkatli olmalıdır. Bazı sıkıntılara yaşayacağınıza, başınıza gelecek bazı musibetlere, kötü adamlarla muhabbete, ahlaksız bir kadınla düşüp kalkmaya, ölüm tehlikesi atlatmaya yorulan bu rüyanın uyarıcı bir niteliği vardır.

Rüyada Fare Kapanı Görmek

Rüyada fare kapanı görmek, rüya sahibinin insanları kandıracak ve onları zor duruma düşürecek hareketlerde bulunmasına, hile ile mal elde etmeye, yalan söylemeye işarettir. Eğer fare kapanında bir fare yakaladığınızı görürseniz, kötü niyetli insanların sizin üzerinizdeki emellerini engeller ve onları mağlup edersiniz. Fare kapanında birden fazla fare görmeniz, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işarettir.

Rüyada Boğazınızdan Fare Çıkması

Rüyada boğazından fare çıktığını görmeni, hayırsız bir çocuğa, anne babasına isyankâr, onları dünyada çok üzecek bir evlada işarettir. Bazen de bu rüya haram yemeye, hayırsız mal edinmeye, iş hayatında birçok zorlukla baş etmeye çalışmaya ve kendisine art niyetli davranan kötü düşünceli bir akrabaya işarettir.

Rüyada Dişi Fare Görmek

Rüyada görülen dişi fare ahlaksız bir kadındır. Bu kadın iffetsiz davranışlarla erkekleri kandırmaya ve onlar üzerinden menfaat sağlamaya çalışır. Böyle bir rüyayı gören kimse bu kadının oyunlarına kanarak onun oyuncağı haline gelir. Bazı âlimlere göre bu rüya iffetsiz bir hanıma âşık olmaya ya ada böyle bir hanımla evlenerek uzun süreli sıkıntılar çekmeye, aile yaşamındaki huzursuzluklara, nefsinin kölesi haline gelmeye ve ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulmaktadır.

 

2
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡