Rüyada Fil Sürüsü Görmek

İş yaşamında yükselişe geçmek, söz sahibi olmak, mevcut konumdan daha yükseklere çıkmak ve iyi bir kariyere ulaşmak manasındadır.

Rüyada Fil Sürüsü Görmek

 

Her anlamda şansı simgeleyen rüya, kişinin ne muradı varsa elde edeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına ve hem sevdiği kişiyle yuva kuracağına, hem de zengin biri olacağına alamettir. Çok sayıda gayrimenkul almak, birden fazla ev sahibi olmak, parasal kaynakların artmasıyla sınıf atlamak demek olan rüya, zengin biriyle evlenmek anlamına da gelir. Ticaret yapanlar için yeni şubeler açmaya ve yurt dışına açılmaya yorumlanır. Fil sürüsünü yönetmek veya onlarla birlikte yürümek ise ülkenin en güçlü sermayelerinden birine sahip olmakla anlamlandırılır.

Rüyada Fil Avına Çıkmak

Rekabet ortamının kişide zaman zaman gerginliğe neden olacağına ve her zaman kazanmak isteyen kişinin her türlü düşmanını yenerek ilerleyeceğine yorumlanır. İyi bir fırsat yakalamak, şansını zamanında kullanmak ve akıllıca yatırımlar yapmak sayesinde kendini ve ailesini maddi olarak rahatlatacak olan rüya sahibinin azminin zaferini yaşayacağını, her istediğini elde ederek mutluluk gözyaşları dökeceğini ifade eder.

Rüyada Fil Eğiticisi Olmak

Sermaye sahibi biri olarak başkalarına iş vermek, fabrikalar açmak, büyük işyerleri yönetmek ve ülke yönetiminde de söz sahibi olmak demektir. Politikaya atılmak ya da partilerde görev almak demek olan rüya, bambaşka bir hayata sahip olunacağının, mütevazi bir yaşamdan görkemli bir hayata adım atmanın alametidir. Öğretmenlik veya danışmanlık mesleklerini icra etmek anlamına da gelen rüya, kişinin her türlü birikimini başkalarına da aktaracağına, hayatını kazanırken keyif alacağına delalettir.

Rüyada Fil Tarafından Yaralanmak

Aşırı güç ve iktidar hırsı nedeniyle rüya sahibinin nesnelliğini yitirdiğini ve bu süreçte doğru kararlar alamadığı için para kaybedeceğine yorumlanır. Kişiyle uğraşan güçlü bir rakibin varlığına işaret eden rüya, bu kimseyle yapılacak bir anlaşmada zararlı çıkılacağını ve iş konularında hızlı, aceleci davranmamak gerektiğini delalet eder. Rüyada kan görülmüşse eğer kişinin kalbini kıracak sözler söyleyen bir kişiyle arasında yeni tartışmaların gündeme geleceğini bildirir.

Rüyada Yaralı Fili Tedavi Etmek

Geçmişte çok zengin ve iyi işler yapan, kudretli birinin sıkıntıya düşeceğine ve rüya sahibine gelerek kendisinden destek isteyeceğine yorumlanır. Yaralı fili tedavi eden kişi elindeki imkanları ve maddi gücü bir başkasının hayatını kurtarabilmek için seferber eder. Ticaret hayatında imtiyaz sahibi olmak, her isteğe kavuşmak ve gücünü kanıtlamak manasındadır. İnsanların beklentilerini karşılamak, başarılarını yenisini eklemek ve var olan maddi gücünü herkese kanıtlamak demektir.

Rüyada Fil Görmenin Psikolojik Yorumu

Sabit fikirliliğe ve inatçılığa dair bilgi veren rüya, kişinin kindar biri olduğunu da ortaya koyar. Güçlü duygular içinde olmanın ve her yaşanılanı büyütmenin ifadesi olduğu gibi, rüya sahibinin kolay kolay insanlarla bağ kuramadığını, herkese hemen güvenemediğini ve soğuk tavırları olduğunu bildirir. Kibirlenme ve kendini pek çok kişiden üstün görme gibi durumların da sembolüdür.

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡