Rüyada Filizlenmiş Kuru Soğan Görmek tabiri

Bu dünyada çekilen her zorluğun kişinin ahiret hayatında büyük bir ödüle neden olacağını, asla doğruluktan ayrılmaması gerektiğini ifade eder.

Rüyada Filizlenmiş Kuru Soğan Görmek tabiri

Zor günlerin biraz daha süreceğini ancak tüm kara bulutların ilerleyen zamanlarda dağılacağını da işaret eder.

Rüyada Çuvalla Kuru Soğan Görmek

Çok fazla gizli saklı işi olan, sırlarının ortaya çıkmaması için yakın çevresini kontrol altında tutan kimselerin, işledikleri günahlardan dolayı aslında pişmanlık duyduklarına ancak içine girdikleri durumdan kurtulmakta güçlük çektiklerini ifade eder. Ticaret hayatında hile yapmak, haksız kazanç elde ederek zenginleşmek, fakat kazanılan paranın hayrını görememek anlamına da gelir.

Rüyada Kuru Soğan Ticareti Yapmak

Kişinin herkes tarafından güvensiz biri olarak tanımlanacağına ve bunun iş yaşantısını olumsuz etkileyeceğini, itibarsızlığı ve günaha olan düşkünlüğü yüzünden insanların kendisinden uzaklaşacaklarını bildirir.

Rüyada Kuru Soğan Püresi Görmek

Kuruntulu, her şeyi kafasına takan biri olmanın sonucunda fiziksel rahatsızlıklara neden olmak, küçük olayları büyüterek sorun haline getirmek ve huzurunu bozmak demektir.

Rüyada Kuru Soğan Çorbası Yapmak

Ailesine iyi günler göstermek, onları daha iyi koşullarda yaşatmak isteyen rüya sahibinin daha çok çalışacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine inanması ve dini inancından sapmaması sonucunda istediği noktaya geleceğine müjde verir.

Rüyada Kuru Soğan Görmenin   Yorumu

Alıngan bir kişiliğin, tüm sosyal ilişkileri zorlaştırdığını, aşırı hassas davranılması yüzünden özel hayatta mutlu olunmadığını bildirir. Kuru soğan gören kimseler ketum insanlardır ve kendilerine ait sorunları başkalarıyla paylaşmaktan, sırlarını vermekten korkarlar.

3
0
1
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡