Rüyada Gelinliğin Eteğinin Uzun Olması tabiri

Rüyasında giydiği gelinliğin eteğinin uzun olup her yeri kapladığını gören kimse oldukça uzun bir yolculuğa çıkar.

Rüyada Gelinliğin Eteğinin Uzun Olması tabiri

Eğer etekte kirli ve eskiyse bu yolculukta bazı meşakkatler yaşamaya, eğer temiz ve yeni ise güzel hayırlı ve oldukça huzurlu geçecek bir seyahate işarettir. Bazen de bu rüya yeni bir başlangıç yapmaya yorulur. Bu rüyayı gören kimse ya yeni bir işe girer veya evlenerek farklı bir hayata adım atar.

Rüyada Dantelli Gelinlik Görmek

Rüyasında dantelli bir gelinlik giyenin eline miras yoluyla bir para geçer veya hiç ummadığı bir yerden gelen yardımla oldukça ferah bir dönem geçirir. Dantel rüyası genellikle iyi bir şekilde yorulur. Dantel uzun ömür, ele geçecek bol miktarda para, miras veya ganimet bulmadır. Dantelli gelinlik ise bazen oldukça zengin, varlıklı ve saygın bir kimse ile evlenmeye ve ondan sadece kendisi değil tüm ailesinin yardım görmesine işarettir.

Rüyada Birinin Gelinlikle Gömüldüğünü Görmek

Rüyasında bir kimsenin kefen yerine gelinlikle gömüldüğünü gören kimse hem bu dünyada hem de ahrette çok büyük lütuflarla, mutluluklarla karşılaşır ve her iki alemde de yeri oldukça güzel ve hayırlı olur. Bu rüya kişinin ahlaklı, takva sahibi ve oldukça hayırlı bir insan ve toplum içinde saygı görülen ve çok sevilen bir karaktere sahip olduğunun göstergesidir. Bazen de bu rüya kendisine bahşedilecek mal ve mülk ile diğer bütün insanlara da yardım etmeye, kendi yanında birçok kişiye iş imkanı sağlamaya veya oldukça büyük bir menfaat elde etmeye de yorulabilmektedir.

Rüyada Gelinin Arkasından Yürümek

Rüyasında tanıdığı bir kimsenin gelinlik giydiğini ve onun arkasından gittiğini gören kimse o kadından veya onun varsa kocasından yardım görür veya onlara işi düşer. Eğer tanımadığınız bir gelinin arkasından gittiğinizi görmüşseniz, değerli, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, onunla birlikte iş yapacağınıza veya ondan yardım göreceğinize işarettir.

Rüyada Ölmüş Bir Kadını Gelinlikle Görmek

Rüyasında ölmüş bir kadını gelinlikle görmek, o kimsenin ahrette güzel bir yeri ve durumunun gayet iyi olduğunun göstergesidir. Eğer ölmüş kadın tekrar evleniyorsa, şehit olarak ölmesine veya onun neslinden gelecek hayırlı ve oldukça büyük zatların varlığına işarettir. Ölmüş kadının bembeyaz gelinlikler içinde mutlu olduğunu görmek, rüya sahibine hiç ummadığı yerlerden gelecek güzel ve hayırlı haberlere ve bu haberler sonucunda yaşayacağı mutluluğa işaret etmektedir.

Rüyada Gelinliğin Eteğine Basmak

Rüyada bir gelinliğin eteğine basan kişi istemeden de olsa bazı insanların zarar görmesine neden olacak hareketler yapar veya bazı olaylar içinde bulunarak insanların öfkesini ve nefretini kazanır. Bu rüya bazen de ele geçecek haram mal ve paradır. Gelinliğe bastığını gören kimse gayri meşru yollardan oldukça büyük paralar kazanır; fakat bu paralar kendisine yar olmaz veya hayır getirmez.

Rüyada Gelinlik Görmek  Yorumu

Rüyanızda gelinlik görmeniz, ilişkinizin içinde kendinizi nasıl gördüğünüzü sembolize eder. Gelinlik güzel miydi? Güzel bir gelinlik görmek, kendinizi ilişki içinde değerli ve mutlu hissettiğinizi temsil etmektedir. Eğer giydiğiniz gelinlik çirkin ve biçimsizse bu durumda aşağılık ve değersizlik duyguları hissediyor olabilirsiniz. Bunu size hissettiren içsel bazı etkenler olabileceği gibi karşınızdaki kişinin tavırlarına verdiğiniz önem ve anlam da olabilmektedir.

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡