Rüyada Hacca Gitmek

Rüyada hacca gittiğini gören kişi hayır görecek demektir. Rüyasında hacca giden kişi din ilmi üzerinde bir âlim sayılacak kadar bilgili olacak ve din konusunda tam bilgi donanımına sahip olacak demektir.

Rüyada Hacca Gitmek

 

 

Rüyasında hac ya da her hangi bir kutsal mekânı ziyarete gittiğini görmek ya da buna niyet ettiğini görmek bolluk, bereket ve kazanç elde etmeye işaret ederken, rüyasında hacca ya da kutsal bir mekâna ziyaret niyetini gerçekleştirememek de maddi zarara uğramak ve yokluğa düşmek anlamına gelir. Rüyada kendini hacca giderken ya da hacda gören kişi, sağlık ve şifa bulur, sıkıntılarından kurtulur, aydınlığa kavuşur ve nihayet yüzü güler.

Rüyada Kâbe’yi Tavaf Etmek

Bir kimse rüyasında Kâbe’yi tavaf ettiğini ya da hac ziyareti yaptığını görürse eğer kişi dinen kudretli, faziletli ve makbul kişidir.

Rüyada Kâbe’de Namaz Kılmak

Rüyada Kâbe’de namaz kıldığını gören kişi dinden uzaklaşacak demektir.

Rüyada Kâbe’nin Yıkıldığını Görmek

Rüyada Kâbe’nin yıkıldığını görmek iyi değildir, dini vecibeleri ihmal etmeye ya da tamamen bırakmaya delalet eder.

Rüyada Kâbe’de Melek Görmek

Rüyada meleklerin gökyüzünden Kâbe’ye indiğini ve Kâbe’yi sırtlayarak olduğu yerden başka bir yere taşıdıklarını görmek, kötü olayların yaşanacağına ve bazı problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada Kâbe’ye Bakmak

Rüyada Kâbe’ye baktığını gören kişi endişelerinden ve kuşkularından emin olur.

Rüyada Şeytan Taşlamak

Bir kimsenin rüyasında şeytan taşladığını görmesi hurafelerden arınmaya, ilime ve bilime yönelerek, adaletin peşinden gitmesine ve kendisi gibi adalet peşinde koşanlarla bir araya gelerek, bunun için mücadele etmesine delalet eder. Rüyada şeytan taşlamak aynı zamanda rakiplerine karşı başarı ve galibiyet elde etmek anlamına gelirken, hastaların şifa bulmasına, işsiz olanların da iş sahibi olmasına delalet eder.

Rüyada Hacca Gitmek İçin Yola Çıkmak

Rüyayı gören kişinin besmele çekerek hayırlara vesile olmasını istediği ve amaçladığı bir atılım yapacağı anlamına gelir. Saf, temiz ve iyi niyetlerle bir işe kalkışmak, bunun için gün saymak, heyecanlanmak ve sabırsızlanmak demektir. Rüyada hacca gitmek için kafileyle yola çıkmak, bir emeline ulaşmak adına bir araya gelinecek ve aynı doğruda birleşilecek tanımadık kimselerin varlığına yorulur. Rüyada hacca gitmek için arabayla yola çıkmak, daha kolay ve kısa yolu varken o yolu değil de daha uğraşlı olanı kullanmayı tercih etmek ve işin sürüncemede kalmasına neden olmak anlamına gelir. Rüyada hacca gitmek için uçakla yola çıkmak, lüksünü, rahatını, zamanını ve keyfini düşünerek hareket etmektir.

Rüyada Hacca Gitmek Namaz Kılmak

Rüyada hacca gitmek ve toprak üstünde namaz kılmak, ibadette tevazu sahibi olmaya, herkese örnek davranmaya ve ibadette öncülük etmeye işaret eder. Rüyada hacca gitmek ve seccade üstünde namaz kılmak, gönlünden geçen manevi bir duyguyu yaşama kısmetine sahip olmak ve bu sayede dinde daha fazla olgunlaşmak, bilgeleşmek ve güzelleşmektir. Rüyada hacca gitmek ve cemaatle birlikte namaz kılmak,  ortakça yapılacak bir işten memnun kalmaya ve bu karardan ve girişimden pişman olmamaya alamet eder.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡