Rüyada Hamile Görmek

Rüyada hamile görmek, tek bir şekilde yorumlanmaz. Bir kadının rüyasında hamile olduğunu görmesi zenginliğe, bir erkeğin hamile olduğunu görmesi ise sıkıntıya ve zorluğa işaret eder.

Rüyada Hamile Görmek

Rüyada hamile görmek aynı zamanda kadın ya da erkek fark etmeksizin rüyasında kendini hamile gören kişinin, karnı ne denli büyükse aynı oranda mal sahibi olacağı anlamına gelir. Eğer bir erkek rüyasında karısının hamile olduğunu görürse bir mal sahibi olma arzusundadır. Rüyada hamile kadın görmek zorlulara, sıkıntıya ve kedere işaret eder. Evli olmayan bir bayanın kendisini rüyada hamile olarak görmesi onun hane içinde sebep olacağı tatsız durumlara ve belalara delalet eder. Kimi zamanda bekâr bir kız için rüyada hamile olduğunu görmek, kısmetinin bağlı olduğuna yorulur.

Rüyada Hamile Olmak

Rüyada hamile olduğunu gören kişinin gayri menkulü, parası ve rızkı artar. Zenginliğe ve bolluğa kavuşur. Bazen de bu rüya kişinin yakın zamanda yaşayacağı hafif sıkıntılarıdır. Hamile olduğunu gören kimsenin karnı ne denli büyükse sıkıntıları da o nebze büyük olur veya doğuma ne kadar yaklaşmışsa sıkıntıları da o derece kısa bir zamanda sona erer.

Rüyada Karısının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada karısının hamile olduğunu gören erkeğin, satın almak istediği bir mal olduğu anlamına gelir. Yeni bir ev, araba ya da yazlık olabilir. Yani rüya sahibinin almayı planladığı bir şeye delalettir. Bu rüya genellikle hayırlı ve güzel bir rüya olarak bilinir. Rüyasında karısı hamile olan kimse maddi anlamda umut ettiği her şeye kavuşur veya eline toplu bir para geçer.

Rüyada Hamile Kadın Görmek

Rüyada hamile kadın görmek iyiye işaret etmez bilakis kötü şeylere delalet eder. Rüyasında hamile kadın gören kişi zorluğa, sıkıntıya, yokluğa düşebilir ya da onu kedere sürükleyecek bir olay yaşayacaktır. Bazı alimlere göre ise rüyada görülen hamile kadın kişinin yakın zamanda bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalacağına fakat bir müddet sonra bu sorunlardan kurtulup tekrar rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada Erkeğin Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada erkeğin hamile olduğunu görmek canına kıymaya işaret eder. Rüya sahibinin kendini asarak intihar edeceğine yorumlanır. Rüyada genellikle gerçek hayata aykırı şeyler görmek pekiyi yorulmamaktadır. O nedenle böyle bir rüya kişinin yaşayacağı sıkıntılardır diyebiliriz. Rüya sahibi kendinden kaynaklanan bazı davranışlar sebebiyle üzüntü yaşar ve keder içinde olur.

Rüyada Bekar Kızın Hamile Olması

Rüyada bekar kızın hamile olması, ailesi ve hane içi ile yorumlanır. Rüyasında hamile olduğunu gören bakire bir kızın ailesinde kendisi nedeni ile nahoş olayların yaşanacağına, tatsızlık olacağına ve aile bireylerinin hepsinin sıkıntıya düşeceklerine işaret eder. Bazen de bu rüya o kızın gerçekten çok iyi ve varlıklı bir gençle evlenmesine veya güzel bir şekilde eğitimini tamamlayıp karlı bir işte çalışmasına yorulmaktadır.

Rüyada Hamile Hayvan Görmek

Rüyasında hamile bir hayvan gören kişi çevresinde bulunan ve yardıma ihtiyacı olan bir kimseye yardım eder ve onun bir ihtiyacını giderir. Hamile hayvan genellikle yoksul veya zorda olan bir kişinin sembolüdür. Rüyada hamile bir hayvana yemek veren gerçek hayatta da insanlara yardım eder veya onların gereksinimlerini giderir.

Rüyada Hamilelik Görmek

Rüyada hamilelik görmek genellikle şan ve şöhrete yorulur. Böyle bir rüya gören kimse, kısa sürede kendisinin de tahmin edemeyeceği nimetlere ve güzelliklere kavuşur. Bu rüya bazen de ev halkından veya akrabalardan bir kadının hamile kalmasına veya hamileler için kız çocuğuna işaret eder.

Rüyada Doğurduğunu Görmek

Rüyasında doğurduğunu gören kimse kısa süre içerisinde tüm sıkıntılarından ve kederinden kurtulur. Bu rüya, kişinin o anki halinin değişeceğine daha güzel bir yaşama kavuşulacağına veya herhangi bir zorlu durumla karşı karşıyaysa yakın zamanda tüm problemlerin biteceğine işarettir. Rüyasında doğum yapan kişi hapiste ise özgürlüğüne kavuşur.

Rüyada Bir Kadının Kendisini Gebe Görmesi

Rüyada bir kadın kendini gebe olarak görürse çoğu alime göre bu rüya, büyük miktarda malın mülkün ve paranın göstergesidir. Bazen de bu rüya aile hayatında yaşanacak olumlu değişikliklerdir. Kocası ile arası bozuk olan bir kadın bu rüyayı görse yakında her şeyin düzeleceğine ve tekrar barışacaklarına işarettir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡