Rüyada Havuz Görmek

Rüyada havuz görmek eli açık, geniş gönüllü, yardım sever ve yüce duygulara sahip olan bir kimse demektir.

Rüyada Havuz Görmek

 

Rüyasında havuz gören kişi bu yüce gönüllü kişinin desteğini alacaktır. Havuzun içinde temiz su olması çok iyidir, bu rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açık olduğuna, hep ileri gideceğine ve başarılı işler yapacağına delalet eder. Ve kişinin sıkıntılarından, yaşadığı üzüntü ve zorluklardan tamamen kurtulacağı anlamına gelir. Eğer bir kimse havuzdan dini bir vecibeyi yerine getirdiğini görürse tüm dertlerinden kurtulacaktır. Bazı rüya tabirlerinde havuz kadını simgeler. Eğer havuz doluysa hem hoş hem de aklı başında bir kadına delalet eder. Dolu bir havuzdan su içtiğini gören kişinin de bu özelliklerde bir hanımla izdivaç yapacağı yorumu yapılır.

Rüyada Havuzda Yüzmek

Rüyada havuz görmek hayırlı şekillerde yorumlanmaz. Havuza giren dibe kadar inmeyi başaran kişi birine âşık olacak ve onun peşinden koşacak demektir. Eğer rüya sahibi kendini havuzun içinde boğulurken görürse bu onun yaşayacağı sıkıntılı günlere işaret eder.

Rüyada Havuza Bakmak

Rüyada havuza bakmak güzel ve hayırlı şeylere yorumlanır. Havuzdaki su temizse rüya sahibinin yükselen bir hayatı olacağına delalet eder. Eğer temiz değilse sıkıntıların ve huzursuzlukların yeniden baş göstereceği anlamına gelir.

Rüyada Boş Havuz Görmek

Rüyada boş bir havuz görmek iyi değildir. Havuzda su olmayışı ve havuzun kurumuş olması hayırlı ve iyi şekillerde yorumlanmaz.

Rüyada Havuzda Abdest Almak

Rüyada havuzda abdest almak çok hayırlıdır, bu, rüya sahibinin hayırlısıyla sıkıntılarından, darlığından, hastalığından ve mutsuzluğundan uzaklaşacağı anlamına gelir.

Rüyada Havuzdan Su İçmek

Rüyada havuzdan su içmek çok güzeldir. Rüya sahibi gönlü zengin bir kişinin aracılığıyla bolluğa ve kazanca sahip olacak demektir.

Rüyada Havuz İçinde Balık Görmek

Rüyayı gören kişinin, aile büyüklerinden birinin önayak olması sayesinde yüklü miktarda bir kazanç sağlayacak bir iş yapacağına, bu iş sayesinde sorunlarının maddi boyutunu çözüme kavuşturacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine ve hayır işleri ile uğraşıp insanları mutlu edeceğine tabir edilir. Rüyada havuz içinde  balık avlamak, ortaya konulan bir projenin çok ses getirmesi ve birçok kişi tarafından takip edilmesi sayesinde daha önce olmadığı kadar rahat bir hayata sahip olunacağı, eğitimle ilgili olarak çok önemli ve büyük getirisi olan bir karar verileceği ve zor zamanların geride kalacağı anlamına gelir.

Rüyada Havuz İçinde Yılan Görmek

Çok iyi ve kazançlı bir şekilde giden iş hayatını kıskanan bir kişinin bazı ayak oyunları yapıp rüya sahibini zor duruma düşüreceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, yeni bir işle ya da proje ile ilgili olarak bazı kararlar verileceğine ve bu kararlar sayesinde hayatın düzene sokulup eskisinden daha iyi bir hal alacağına delalettir. Rüyada havuz içinde tavşan görmek, gerçekleştirilen projelerin uzun soluklu olması ve her zaman çok kazanç getirmesi sayesinde haneye bolluk ve bereket hakim olacak, yeni bir iş için teklif alınacak, zararlı bir alışkanlık terkedilecek, eğitim hayatı için yardım isteyen bir kişiye bu konuda destek olunacak ve hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada Havuz Yapmak

Rüya sahibinin, iş konusunda adım atacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, bazı fırsatların vaktinde değerlendirilmesi ile sorunların bir kısmının çözüm bulacağına alamettir. Rüyada havuz yaptırmak, sonu karlı bitecek bir işe bir dost tavsiyesi üzerine ortak olunacağı, işsiz geçen uzunca bir dönemin ardından hayal edilen işe sahip olunacağı, ele geçen kazançla yeni iş kurulacağı, şansın döneceği ve rahata erileceği anlamına gelir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡