Rüyada Helikopter Düşmesi

Rüyada helikopter düşmesi, hasta kişiler için umutların söneceği, kişinin hatalığının giderek artması nedeni ile çok üzücü bir duruma düşüp, acı çekmesi anlamına geldiği gibi, vefat haberi şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Helikopter Düşmesi

Helikopter düştüğünü gören kişi derin bir umutsuzluğun içine girer, hayata karşı isteksiz bir ruh haline sahip olur ve mutsuzluğu nedeniyle kendisini işine de veremez. Melankolik, karamsar bir duruma girilmesi yüzünden ikili ilişkilerde de pek çok çatışmaların yaşanacağı, kişinin başkalarının kendisini anlamadığını düşünerek daha çok kabuğuna çekileceğini işaret eder. İş başvurularına olumsuz yanıtlar alınması, evlilik kararlarında gecikmeler veya ertelemeler, güvenilen birinin kişiyi hayal kırıklığına uğratması şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Helikopter Kazası Yapmak

Kişi kendisinin de içinde bulunduğu bir helikopterin kaza yaptığını görür ve ölmezse, büyük bir sıkıntıdan kıl payı kurtulacağı anlamına gelir. Bu rüya, akılsızca ve tamamen duygusal açıdan verilen kararların kişinin hayatına çok büyük olumsuzluklar katacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, etrafındaki kişilerle ilişkilerine dikkat etmediği için sürekli olarak yalnız kalacağına da alamet eder. İş konusunda duvara toslanacağına ve yanlış yatırımlar yüzünden kişinin varını yoğunu kaybedip, bambaşka işlere başvuruda bulunup uzun süre istediği gibi bir iş bulamayacağı şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Helikoptere Binmek

Rüya sahibinin mevcut işinde çok yüksek mevkiler elde edip, geleceği için büyük başarılar kazanacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamettir. Helikoptere binmek iyi bir eş olunduğuna, çalışkanlık ve azimle hareket edildiği için her işin üstesinden kolayca gelindiğine de tabir edilir.

Rüyada Helikopter Düşmesinin Psikolojik Yorumu

Üzerindeki baskı neticesinde hayallerinden ve gelecek planlarından vazgeçip, başkalarının istediği gibi bir hayat sürdürmeye çalışan ancak bocalayan, sürekli olarak kendi hayatını kurmak ve kendi yolunu çizmek ile ilgili fikirler geliştiren, arada kalmışlık, sıkışmışlık duygusu yaşayan kişilerin ruh hallerini ifade eden bir rüyadır.

5
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡