Rüyada İneğin Sizi Isırdığını Görmeniz

Rüyasında ineğin kendisini ısırdığını, dürttüğünü veya boynuzları ile vurduğunu gören kimse ailesinden veya akrabalarından kötülük görür veya onlarla tartışarak irtibatı keser.

Rüyada İneğin Sizi Isırdığını Görmeniz

 

Bu rüya akrabalarınız içinde size kin duyan veya hile ile aldatmak isteyen birtakım kişilerin olduğuna ve yakında onlar yüzünden zarara uğrayabileceğinize işarettir.

Rüyada Sığır Görmek

Rüyada görülen sığır birçok alime göre mertebenin yükselmesine, derecenin artmasına, makam ve mevki sahibi olmaya yorulmaktadır. Eğer sığır güçlü ve etli ise rüyayı gören kişi, ahlaklı, zengin bir kadınla evlenir veya oldukça büyük bir kısmeti çıkar. Eğer sığır zayıf ve cılızsa bu rüya da kişinin fakir ama namuslu bir kadınla evleneceğine veya kendisine yetecek kadar mal elde edeceğine işarettir.

Rüyada Yeşil İnek Görmek

Rüyada görülen yeşil inek, günahlardan sakınan, takva sahibi ve namuslu bir kadına işarettir. Böyle bir rüya gören kimse bahsi edilen kadın gibi birisi ile tanışır veya arkadaş olur. Yeşil bir ineğin size doğru gelmesi sizin de kulluk görevlerinizi dosdoğru ve güzel bir şekilde ifa etmenize, yeşil bir ineğe sahip olmanız dindar bir kadınla evlenmeye; yeşil bir inekten süt sağmak da yine dindar, ahlaklı bir adamdan yardım görmeye işarettir.

Rüyada Boynuzlu İnek Görmek

Rüyada boynuzlu inek, itaat etmeyen, saygısız ve ahlaksız bir kadındır. Rüya sahibi bahsi geçen şekilde bir kadınla evlenir veya gerçek hayatta böyle bir kadınla karşılaşır. Rüyada boynuzlu ineğin kendisini boynuzları ile dürttüğünü görmek, kişinin karısının kendisinin sözlerini dinlemeyen, asi bir insan olmasına; boynuzlu bir ineğin boynuzuna dokunmak zina işlemeye veya gayri meşru ilişki kurmaya işaret eder.

Rüyada Bir İneğe Binmek

Rüyada bir ineğe binen kişinin karısı hastalanır veya hasta ise bu hastalıktan şifa bularak iyileşir. Bazı alimlere göre ise bu rüya kişinin mirasa konmasına veya ganimet elde ederek servet kazanmasına işarettir.

Rüyada İnek Kovaladığını Görmek

Rüyada inek kovalayan kimse bir kadına âşık olarak sürekli onun peşinden gider ve bu uğurda gözü hiçbir şey görmez olur. Bazı tabircilere göre bu rüya, kişinin geçimini çalışıp çabalayarak kazanacağına işarettir. Eğer rüyanızda inek sizi kovalamışsa, yakın zamanda tüm borçlarınızdan kurtulacağınıza ve maddi açıdan rahat edeceğinize yorulmaktadır.

4
7
2
2
1
4
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡