Rüyada Kan Lekesi Görmek

Rüyada kan lekesi görmek mali işlerde bir bozulma olmasıyla beraber kişinin aile üyelerini toplayarak onlarla konuşma yapacağını, içinde bulundukları dönemde bazı harcamaları kısmaları gerektiğini ifade edecek demektir.

Rüyada Kan Lekesi Görmek

Kan lekesi ciddi mal kayıplarının veya para kaybının kişinin özel hayatında ve psikolojisinde sıkıntılara neden olacağını, olay geçmişte kalsa bile izlerinin kolay kolay silinmeyeceğini işaret eder. Olumsuz konuşmaların, negatif bir durumun veya kafa karıştırıcı bir olayın yaşanması nedeniyle endişeli günler geçirmek anlamına gelir. Yolunda giden bir işin bozulması, ortaklar arasında çıkar tartışmalarının olması gibi anlamlara gelir.

Rüyada Yatakta Kan Lekesi Görmek

Evli kişi yatağında kan lekesi görürse, eşinden dolayı bir konuda aklında soru işaretlerinin olduğuna veya eşine bir sırrını söylemeyip kendisine sakladığına işarettir. Yatağa damlalar halinde akmış kan lekesi eşler arasında bazı sorunlar olduğuna ve konu üzerinde konuşulmadığına yorumlanır. Bekar bayanlar için haklarında dedikodu yapıldığına ve hareketlerine dikkat etmeleri halinde bu söylentilerin kısa süre içinde biteceğine alamettir.

Rüyada Elbisede Kan Lekesi Görmek

Beyaz bir elbisede kan lekesi görmek bekarlar için kısmetsizliğe ve geç evliliğe, evliler için evlilikte huzursuz günler yaşayacaklarına yorumlanır. İş kıyafetinde kan lekesi görmek iş yerinde haksızlığa maruz kalmak demektir. Bazı durumlarda ticaret yapan kimselerin harama bulaşmış olabileceklerini, fitre ve zekatlarına dikkat etmediklerini bildirir. Kötü insanlarla işbirliği yapmak yahut kötülüğe karışmak, yanlış işlerde yer almak şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Kan Lekesi Görmenin Psikolojik Yorumu

Kurumuş kan lekesi kişinin hiç aklından çıkmayan bir olayın varlığına, bu durumun kişide yarattığı olumsuz düşüncelerin hala devam ettiğine işarettir. Taze kan lekesi görmek ise hali hazırda yaşanan bir sorunun rüya sahibinin tüm gündemini ele geçirdiğini bildirir. Genel manada mutsuzluk veren anıların, yaşamsal konularda çıkan aksiliklerin ve geçmişle bağlantının canlı tutulduğunun delaletidir.

27
0
15
0
2
1
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡