Rüyada Kapı Kırmak, Rüyada Kapının Kırıldığını Görmek Ne Demek? Rüyada Evin Dış Kapısının Açık Olduğunu Görmek Tabiri

Rüyasında kapı gören, kapının kırıldığını ya da evin dış kapısının açık olduğunu görenler bu rüyanın ne anlama geldiğini merak ederek araştırıyor? Peki Rüyada Kapı Kırmak, Rüyada Kapının Kırıldığını Görmek Ne Demek? İşte yanıtları ve Rüyada Evin Dış Kapısının Açık Olduğunu Görmek Tabiri

Rüyada Kapı Kırmak, Rüyada Kapının Kırıldığını Görmek Ne Demek? Rüyada Evin Dış Kapısının Açık Olduğunu Görmek Tabiri

RÜYADA KAPI KIRMAK

Girilmek istenen bir iş varsa daha uygun bir zamana ertelenmelidir. Yaşanan bir rahatsızlığın kişiyi gittikçe kötü duruma getireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir. Rüyada baltayla kapı kırmak, zor bir işi kolay bir şekilde halletmek için bazı kişilerle birlikte hareket edileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına ve sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet edilir.

RÜYADA KAPI ÇALMAK

Rüya sahibinin, kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir edilir. Rüyada kapı çalmak ve kaçmak, iş konusunda zarar veren bir kişi ile bir sürtüşme yaşanacağına ve bu yüzden kısa süreli de olsa sıkıntı çekileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına yorulur. Yapılan planların uygulanması için bir ortak bulunursa daha verimli bir şekilde çalışılır.

 Rüyada Kapı Kırmak, Rüyada Kapının Kırıldığını Görmek Ne Demek? Rüyada Evin Dış Kapısının Açık Olduğunu Görmek Tabiri

RÜYADA EVİN DIŞ KAPISININ AÇIK OLDUĞUNU GÖRMEK

İş hayatında ve sosyal hayat içinde rüya sahibine her zaman destek çıkan ve maddi ve manevi anlamda her zaman yanında olan bir kişinin varlığına ve bu kişi ile yapılan bütün işlerin sorunsuz bir şekilde ilerleyip çok gelir getirdiğine yorulur. Rüyada kapı kolu satın almak, kısa süreli bir iş bile olsa gerekli önlemlerin alınacağına, bu sayede yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kurulacak bağlarla her sorunun altından kalkılacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına ve başarı kazanılacağına yorumlanır. Sorunlara neden olan kişilerle olan ilişkileri gözden geçirmek yarar sağlayacaktır.

RÜYADA KAPI KAPI DOLAŞMAK

Kişinin, kendisini çok iyi bir konuma getirecek bir işe girmek için para ve mekan desteği istediğine, bu istekler karşılanırsa eğer halkın çok büyük değer vereceği ve sözleriyle insanlara yön veren bir olacağı anlamına gelir. Rüyada kapı kapı dolaşıp satış yapmak, ekonomik olarak yaşanacak talihsiz bir olaydan ötürü çok pek yakın olunmayan ve sıcak bakılmayan bir sektörde çalışmak zorunda kalınacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına tabir edilir.

RÜYADA KIRIK KAPI GÖRMEK

Kazanılan paranın istenen şekilde yaşamak için yeterli olmadığına, bu yüzden epey bir süre iş arandığına ancak gerek zaman bulamamaktan gerekse epey zor günler geçirmekten bir türlü bulunamayacağına ve üzüntü duyulacağına rivayet edilir. Rüyada kırık tahta kapı açmak, sosyal hayat içerisinde çok yakın olunan bir kişi ile büyük bir tartışma yaşanacağına, bu tartışma yüzünden aradaki bütün sırların ortalığa döküleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, kötü sözler duyalacağına ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

 Rüyada Kapı Kırmak, Rüyada Kapının Kırıldığını Görmek Ne Demek? Rüyada Evin Dış Kapısının Açık Olduğunu Görmek Tabiri

RÜYADA KAPININ KIRILDIĞINI GÖRMEK

Olumsuz bir durumun çözülmesi için yardım alınacağına, bu yardım sayesinde büyük bir hatanın eşiğinden dönüleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir. Rüyada kapı tokmağı takmak, sorunlu bir durumu düzeltmeye, maddi sıkıntıyı gidermeye, eşe, dosta ve akrabaya yardım etmeye, fakir fukaranın elinden tutmaya ve dertlere çare bulmaya rivayet edilir.

 Rüyada Kapı Kırmak, Rüyada Kapının Kırıldığını Görmek Ne Demek? Rüyada Evin Dış Kapısının Açık Olduğunu Görmek Tabiri

RÜYADA CAM KAPI GÖRMEK

İş konusunda sorunlu geçen bir dönemin geride hiçbir zarar ve ziyan bırakmadan sona ereceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına ve her zamankinden daha iyi ve daha sağlıklı olunacağına tabir edilir. Rüyada cam kapı satın almak, yeni bir başlangıç yapılacağı, çıkılan seyahatten sevinçli ve yararlı haberlerle dönüleceği, yakın zamanda evlenileceği, aileden alınacak destekle riskli ama aynı zamanda kazançlı işlere girileceği ve rahata erileceği anlamına gelir.

 Rüyada Kapı Kırmak, Rüyada Kapının Kırıldığını Görmek Ne Demek? Rüyada Evin Dış Kapısının Açık Olduğunu Görmek Tabiri

RÜYADA BAHÇE KAPISI KIRMAK

Evinin bahçe kapısını kıran kişiler çevreleriyle yaşayacakları geçimsizlik yüzünden sevilmezler ve zor günlerinde yapayalnız kalırlar. Bencilce tutumlar içine girecek olan rüya sahibinin bu davranışından vazgeçmediği takdirde tüm sevdiklerini teker teker kaybedeceğine, aile içinde kırıcı diyaloglar yaşayacaklarına yorulur.

RÜYADA İŞ YERİ KAPISI KIRMAK

Hedeflenen başarıya ulaşmakta çok sayıda engellemelerle karşılaşmaya ve özellikle bir kişinin rüya sahibinin tüm projelerine taş koyacağına yorumlanır. Düşmanların ve rakiplerine eline koz verileceğinin, bundan sonraki atılımlarda işlerin daha çetrefil bir hale geleceğinin, maddi olanakların plansızca harcanması yüzünden ekonomik anlamda kemer sıkmak zorunda kalınacağının ifadesidir.

2
4
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
1 Yorum