Rüyada Karpuz Görmek / Rüyada Karpuz Almak Tabiri

Rüyada karpuz görmek rüya yorumcuları tarafından çeşitli şekillerde yorumlanabilir. Bu tür bir rüya çeşitli yönleri ile hayra yorumlanabileceği gibi aynı zamanda şerre ve kötülüğe de yorumlanabilir.

Rüyada Karpuz Görmek / Rüyada Karpuz Almak Tabiri

Rüya yorumlarının doğru bir şekilde yapılabilmesi için rüyalarınızı en iyi şekilde analiz etmeniz gerekmektedir. Rüyada karpuz ve kavun görmek aynı şekilde yorumlanmaktadır. Rüyada görülen karpuz bazen hayırlı bir habere bazen yaşanacak sıkıntılı günlerin yaklaştığına bazen de bir dosta ve bu dost ile ilgili yaşanacak olumsuz gelişmelere işarettir. Bu durumda rüyanın içeriği hakkında net bir karara varmak ve yorumlamaları bu şekilde düzenlemek gerekmektedir.

Rüyada Karpuz Almak

Rüyada alınan karpuz yeni bir girişimi ifade etmektedir. İşinizde yapacağınız bir yükseliş ya da yeni bir iş için atacağınız adımı ifade etmektedir. Rüyada bir kişi karpuz satın aldığını görüyorsa bu rüya o kişi için hayırlı bir şekilde yorumlanır. Yakın bir zaman içerisinde işinde büyük bir adım atarak yatırım yapacağına ve bu durumda para yatıracağına işarettir. Ayrıca rüyada görülen karpuz iş hayatında yaşanılacak olumlu gelişmelere de işarettir.

Rüyada Karpuz Görmek / Rüyada Karpuz Almak Tabiri

Rüyada Karpuz Kesmek

Bir kişi rüyasında karpuz kestiğini görüyorsa bu durum rüya yorumcuları tarafından hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Rüyada kesildiği görülen karpuz hayırsız ve kötü bir habere işarettir. Bu durumda kişinin yakın zamanda oldukça kötü bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağına işarettir. Ayrıca hayatında birçok olumsuz gelişme yaşanarak büyük oranda çöküntü yaşayacağına işarettir. Rüyada karpuz kesmek hayır ve güzellik olarak yorumlanmaz.

Tatlı Karpuz yemek

Rüyada kişinin kendisini tatlı karpuz yerken görmezi güzellik ve iyiliğe işarettir. Rüya sahibinin rüyası hayırlı bir şekilde yorumlanır. Yapmak istediği tüm işleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ve mutlu bir hayatı olacağına işarettir. Aynı zamanda tatlı karpuz görmek kişinin uzun süredir bekleyip de alamadığı çok istediği bir haberi alacağına ve tüm işlerinin hayırlı bir şekilde sonlanacağına işarettir.

Acı Karpuz Yemek

Bir kişi rüyasında yemiş olduğu karpuzun tadının acı olduğunu görürse bu rüya genel olarak hayra yorumlanmaz. Kişinin yapmış olduğu bir işten dolayı ağzının tadının bozulacağına işlerinin olumsuz bir şekilde sonlanacağına işarettir. Aynı zamanda bir kişi rüyasında tatsız ve kötü bir karpuz yediğini görürse yakın zamanda olumsuz ve istemediği bir haber alarak büyük üzüntü yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Karpuz Görmek / Rüyada Karpuz Almak Tabiri

Rüyada Karpuz Yemek

Rüyada karpuz yemek dedikodu ve gıybet anlamına gelir. Eğer kişi rüyasında karpuz yediğini görürse bu riya o kişinin arkasından dedikodusunu yapanlar olduğuna işarettir. Kişi rüyasında karpuz yediğini görürse yakın çevresindeki arkadaşlarının ve akrabalarının kendisi hakkında kötü dedikodu ve iftiralar ortaya atarak kişinin kötülüğünü istediklerine işarettir. Bu durumda rüyada karpuz yenildiğini görmek pek hayra ve güzelliğe yorulmaz.

Rüyada Karpuz Almak

Rüyada karpuz almak, iş güç anlamında kişinin kaygılarından kurtulmasına yorumlanır. Özellikle bir süredir iş sorunları yaşayan, iş bulamayan veya epey zamandır işsiz olan kimselerin nihayet düzgün bir işe başlayacaklarına, çok yüksek gelirler elde edemeseler de, hayatlarını ve borçlarını düzene sokabilecekleri kazançlar elde edeceklerini bildirir. Geçmişte yapılan küçük yatırımların zor zamanlarda kişiye ilaç gibi geleceğini ve birikmiş bir parayla küçük bir arsa veya tapu alınacağına tabir edilir. Henüz olmamış karpuz aldığını görmek kötü bir haberle karşılaşmak ve gözyaşı dökmek demektir. Aynı zamanda kişinin aniden hastalanacağına da yorumlanır. Büyük bir karpuz almak müjdeli, güzel bir haber anlamına gelir.

Rüyada Karpuz Görmek / Rüyada Karpuz Almak Tabiri

Rüyada Birden Fazla Karpuz Satın Almak

Kişinin aklına koyduklarını tek tek gerçekleştireceğini ve kendisini daha da ileri götürecek bir iş yeri sahibi olacağını bildirir. Çok sayıda karpuz alan kişinin birden çok çocuğu olur veya ikinci evliliklerini yapan kişiler için evlenecekleri kimsenin çok çocuğu olacağı anlamına gelir. Aile içinden mal ve miras konularında ayrı düşüleceğini, uzun yıllar aileden kalan mallar üzerinde anlaşmaya varılamayacağını da tabir eder.

Rüyada Karpuz Almak ve Kesmek

Başlangıçta kişi için iyi ve güzel görünen bir olayın sonrasında şerre dönüşmesi manasına gelir ve bu rüyayı kişinin karşısına çıkan art niyetli insanların varlığına da yormak gerekir. Atılan adımlarda saf ve iyi niyetli olmanın bazı olumsuzlukları görmekte engel olacağını, kişinin özellikle ticaret hayatında kendisine ve kararlarına çok dikkat etmesi gerektiğine vurgu yapar. Ortalık kurmak için yanlış bir zaman içinde olunduğunu da hatırlatır.

Rüyada Karpuz Almanın Psikolojik Yorumu

Yeniliklere, meraka ve öğrenmeye duyulan açlığın sembolüdür. Kişinin sürekli yeni keşifler içinde olmak istediğine ve özellikle dünyayı gezerek, kendi varoluş sebeplerini bulmak istediğine tabir edilir. Rüya sahibinin elindekilerden çok daha fazlasını istediğine, tüm ilgi alanlarıyla alakalı çalışmalar yapmak için yanıp tutuştuğuna da yorumlanır.

0
2
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡