Rüyada Kendi Saçında Bit Öldürmek

Rüyada kendi saçında zehirle bit öldürmek, yanlış kararlar nedeniyle sağlığını tehlikeye atmak anlamına gelir.

Rüyada Kendi Saçında Bit Öldürmek

Rüya sahibinin doktora danışması gereken bir sağlık sorununa kendi bildiği bir yöntemi uygulaması ve o yöntemin insan sağlığı üzerinde son derece zararlı olması nedeniyle yaşayacağı zorluğa ve sıkıntıya işaret eder. Rüyada kendi saçında gazla bit öldürmek, atla deve denemeyecek kadar zor olmayan bir durum için eski zamanın şartlarında kullanılan bir çareyi ya da deyim yerindeyse koca karı ilacını kullanarak çareler bulmak istemek demektir.

Rüyada Başkasının Saçından Bit Ayıklamak

Rüyada başkasının saçından minicik bit ayıklamak, minnet duyulan, kıymet bilinen, hatırı sorulan ve hatırı geçen kimse olmaya yorulur. Meşakkatli durumlarda ve olaylarda insanların yanında olan kimse olmaya bu sayede herkeste iyi izlenim uyandırmaya, sıcaklık ve samimiyet yaratmaya işaret eder. Rüyada başkasının saçından sarı bit ayıklamak, iki taraf arasında orta yolu bularak büyük bir iyiliğe vesile olmak anlamına gelir. Rüyada başkasının saçından beyaz bit ayıklamak, bir kimseyi mahçup duruma düşecekken farkına vararak o durumun önüne geçmek ve ona bu sayede yardımcı olmak demektir.

Rüyada Saç Tararken Bit Düşmesi

Rüyada kendi saçını tararken bit düşmesi, bir niyeti gerçekleştirmek isterken hiç olmayacak bir aksilikle karşılaşmaya ve duruma hemen müdahale edilmesinin kişi için zorunlu olmasına aksi takdirde aksiliğin çok daha büyüyeceğine ve daha büyük bir bela haline geleceğine işaret eder. Rüyada başkasının saçını taradığını ve saçından bit düştüğünü görmek, rüya sahibinin bir olay yerinden sağlığı, menfaati ve kazancı için uzaklaşmasının gerekliliğine delalet eder. Kişinin olaya dahil olması ya da orada kalması halinde kendisi de zarar görebilir yani tabiri caizse ağrısız başını ağrıtabilir.

Rüyada Ölünün Başında Bit Görmek

Rüyada ölünün başında canlı bit görmek, rüyayı gören kişinin başından geçecek çelişkili bir olay anlamına gelir. Örneğin; kişinin duyduğunu, gördüğünü ya da bildiğini sandığı bir şeyden emin olamaması nedeniyle yaşayacağı yanılgı demektir. Rüyada ölünün başında ölmüş bit görmek, bir işin bittiğinden ya da bir meselenin kapandığından tamamen emin olmaya yorulur. Rüyada ölünün başından bit ayıklamak ya da ölünün başındaki biti ayıklamak, rüya sahibinin geride kalmış olsa da sevdiği her şeye karşı şükran ve saygı duyduğuna hiç kötü konuşmadığına işaret eder. Eğer manevi olarak değer verdikleri hayatına girmiş çıkmış kişilerse onları hep güzel andığına ya da kendisi için manevi değeri büyük olan şeyler  eşyalarsa onları da ölene kadar saklayacak oluşuna alamet eder.

Rüyada Yorganda Bit Görmek

Rüyada yorganda ölü bit görmek, bir hastalığı farkında olmadan ayakta atlatmaya ya da bir tehlikeye teğet geçmeye işaret eder. Her iki durumda da rüya sahibinin kendisiyle doğrudan ilgili olan ve sonradan öğreneceği bir sorunun kendiliğinden çözülmesi anlamına gelir. Rüyada yorganda canlı bit görmek, küçük ve önemsiz olmasına rağmen rüya sahibini çok huzursuz edecek ve geceleri uyutmayacak bir meselenin varlığı demektir. Kişi bu durumu aşmak için hemen bir şeyler yapma ihtiyacı hissedecek ve hemen harekete geçecektir. Rüyada yorgandaki biti öldürmek, rüya sahibinin stratejik davranması sayesinde bazı engelleri aşmasına ve artık gönül rahatlığı içinde uyumaya başlamasına  yorulur.

Rüyada Bit Görmenin  Yorumu

Bireyin teferruatlara takılan ve ayrıntılar üzerinde kafa yoran kimse olması anlamına gelir. Bu özellik, titizlikten yani bireyin özenli kimse olmasından ve detayları gözardı etmemesinden kaynaklanmaktadır. Birey, yüzeysel değil derinlikleri olan kimsedir ve ince düşünüyor demektir. Bu durum bireye hayatı boyunca bazen avantaj bazen de dezavantaj getirecektir. Çünkü bu yaklaşım, aslında üstesinden kolaylıkla gelinecek şeyleri bile gözünde dağ gibi büyütmeye ve onu kendine dert etmeye neden olur. Oysa biraz rahat ve umursamaz olunsa hayat daha keyifli olabilir. Bu tutum diğer yandan da bireyin yaptığı her işin ve her çalışmanın hatasız ve kusursuz olması yani ona avantaj sağlaması demektir.

1
0
1
0
0
0
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡