Rüyada Kendini Çocuk Olarak Görmek tabiri

Rüyada kendisini küçük bir çocuk olarak görmek, yetişkin bir kadın için, kişiliğinin erkeksi yanlarının gelişmiş olduğuna işaret eder.

Rüyada Kendini Çocuk Olarak Görmek tabiri

Rüyayı gören kişi yetişkin bir erkek ise, içindeki çocuğun hala ölmediğini ve içindeki çocuksu istekleri keşfetmesi gerektiğini gösterir. Ayrıca bazı olgunlaşmamış karakter özelliklerinin olgunlaşması gerektiği şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Çocuk Sahibi Olmak

Rüyanızda bir çocuğunuzun olduğunu görmek, eğer gerçek hayatta henüz anne değilseniz, kaybettiğinizi sandığınız bir şeyin birden ortaya çıkabileceğine, veya artık olmasından umudu kestiğiniz bir işin bir anda şaşırtıcı bir biçimde olumlu sonuçlanabileceğine yorumlanır.

Rüyada Çocuk Kaybetmek

Rüyada çocuk kaybetmek, iş ya da özel yaşamınızla ilgili bir konuda yavaş yavaş umudunuzu kaybetmeye başladığınızı gösterir. Rüyada bir şey kaybetmek genel anlamda, hayatınızda bazı şeylerin ters gittiğini, düzensiz olduğunu gösterir. Çocuk da sevinç demektir. Bu durumda çocuk kaybettiğini görmek, yaşantınızdan artık sevinç duymadığınıza, gelecek için umudunuzun kalmadığına yorumlanır.

Rüyada Bir Çocuğun Saçını Çekmek

Rüyada kendinizi bir çocuğun saçını çekerken görmeniz, borç verdiğiniz birinin borcunu geri ödemesi için biraz çaba sarf etmeniz ve o kişinin üstüne gidip hatırlatmanız gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Çalışan Bir Çocuk Görmek

Rüyada ders çalışan veya bir iş yerinde çalışan bir çocuk gördüyseniz bu yaşantınızda sakin ve huzurlu bir dönemin başlayacağı şeklinde yorumlanır. Yakın bir zamanda çevrenizdekilerle daha iyi anlaşmaya başlayabilir, küs olduklarınızla barışabilirsiniz.

Rüyada Çocuk Kurtarmak

Rüyada bir çocuğu kötü bir durumdan kurtardığını görmek, kişiliğinizin çocuksu kalmış yönlerini kaybetmekten korktuğunuza yorumlanır. Aynı zamanda, zarar gören kişilik özelliklerinizi kurtarmak ve düzeltmek için gösterdiğiniz çabaları temsil eder.

Rüyada Ağlayan Çocuk Görmek

Rüyada ağlayan çocuk görmek sizin ya da yakınınızdan birinin hasta olabileceğine işarettir. Aynı zamanda ağlayan çocuk bir düşmanınızı da temsil ediyor olabilir. Düşmanınız olan bu kişi, kimi zaman çocukça davranabilen ve  sorunlara sahip birisi olabilir. Rüyada gördüğünüz çocuğun ağlarken aynı zamanda burnu da akıyorsa, bu düşmanınızın hasta veya kötü bir durumda olabileceğini gösterir.

0
5
0
0
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡