Rüyada Kestiğiniz Saçın Tekrar Uzaması tabiri

Rüyada saçlarınızı kestiğinizi ve bu saçların tekrar uzadığını gören kişi, ümidini kestiği bir yerden hayır elde eder.

Rüyada Kestiğiniz Saçın Tekrar Uzaması tabiri

Bu rüya, kişinin iş hayatında yaşayacağı bazı başarısızlıklardan sonra tekrar yükselmesine, fakirlikten sonra zenginliğe, hastalıktan sonra şifa bulmaya, çok istediğiniz bir şeyin gerçekleşmesine, her anlamda mutlu olmaya işarettir.

Rüyada Sevmediği Birinin Saçını Kesmek

Bu rüya o sevmediğiniz birisine yapacağınız kötülüğe, o kimseden uzaklaşmaya, o insanın yaşayacağı bazı başarısızlıklara, eğer size kötülük yapmış birisi ise bu kötülüklerin karşılığını göreceğine, bazen de sevmediğinizi kişiye yapacağınız bedduaya, aile hayatında huzursuz olmasına, onunla kısa süre içerisinde yaşayacağınız bir tartışmaya da yorumlanır.

Rüyada Düşmanının Saçını Kesmek

Rüyada düşmanının saçını kesen kimse ona galip gelir. Bu rüya bazen de size dost gibi görünen ama aslında düşman olan bir kişiyi fark edeceğinize, böyle insanlardan uzaklaşmaya, gerçek hayatta huzur içinde olmaya, kötülüklerden kendini korumaya korktuğundan emin olmaya işaret eder.

Rüyada Bir Kadının Saçını Kesmek

Bu rüya eğer o kadını tanıyorsanız, onun hakkında suizan ettiğinizin ve boştan yere suçlayıp, ona iftira attığınızın göstergesidir. Bu rüyayı gören kişi eğer o kadını tanımıyorsa, yakın zamanda o bayanın fiziğine benzer bir kimseye kötülük eder veya eliyle ve diliyle ona zarar verir.

Rüyada Ölmüş Birinin Saçını Kesmek

Rüyada ölmüş birisinin saçını kesmek, amellerin bitmesine ve kesilmesine işarettir. Bu rüya bazen de o kişinin öbür dünyada iyi bir mevkide bulunmasına, ahirette gördüğü mükafatlara, arkasından hayır dua eden iyi kimselere, ölmüş o kişinin fıtratını ve mesleğini devam ettirmeye de işaret eder.

Rüyada Kesilen Saçların Önüne Düşmesi

Rüyada saçlarının kesildiğini ve bu saçların da önüne düştüğünü görmek, herhangi bir suç ile cezalandırılmaya, kendisine isnat edilecek bir çürüme, hapiste bulunanalar için bulunduğu yerden çıkmaya, devlete ödeyeceğiniz cezaya, bazen kötülüklerden kurtulmaya, kötü insanları terk etmeye, günahları terk edip doğru yola erişmeye işaret eder.

Rüyada Saçlarını Küt Kesmek

Rüyada saçlarını küt kesen kişi, herhangi bir konuda geri adım atmaz ve kimseyi dinlemez. Bu rüya çok dik başlı olduğunuzu ve bu nedenle de çevreniz tarafından eleştirildiğinizi gösterir. Küt kesmek bazen de herhangi bir yoldan ayrılmamaya bazı işlerde istikrarlı bulunmaya işarettir.

Rüyada Saçlarını Kısa Kesmek

Rüyada saçlarını kısa kesen, çalışma hayatında bazı başarısızlıklar yaşar. Bu rüya bazen de hastalıklara ve daha sonra şifa bulmaya, kişinin günah işlemesine, dünyeviye bağlı olan ve gününü yaşayan, umursamaz bir kişide yorumlanır.

1
1
0
1
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡