Rüyada Kirpiğini Kesmek tabiri

Rüyada kirpiğini kesen kişi, selametten sonra sapıklığa düşer. Bu rüya dünyaya meyledip maneviyattan uzaklaşacağınıza ve dini anlamda derecenizin düşeceğine işarettir.

Rüyada Kirpiğini Kesmek tabiri

Bazen de böyle bir rüya özel hayatınızda mutluluğunuzu bozacak bazı haberlere, elinizden çıkacak bir miktar mala, para kaybetmeye, zenginlikten sonra yoksulluğa da yorumlanır.

Rüyada Saçını Kökünden Kesmek

Rüyada saçlarını kökünden kesen kişi bir musibete uğrar. Bu rüya başa gelecek bazı belalara, yanlış hareketler sonrasında zarar görmeye, kötü insanlarla münasebete, iş hayatında iflasa, yapacağınız bazı çalışmalardan başarı elde edemeyeceğinize, dini eksikliklere, ibadetlerdeki noksanlıklara da yorumlanır.

Rüyada Saçını Kazıtmak

Rüyada kazınan saç, günah işleme veya hata yapma anlamındadır. Sürekli olarak kendisini düşünen ve insanlara karşı kötülük düşünen bir adamın başına gelecek felaketlere, eğer yapılan kötülüklere tövbe edilmezse bir bela ile karşılaşmaya, bazen de özel hayatta yaşanacak çalkantılara da yorumlanır.

Rüyada Saçın Zorla Kesilmesi

Rüyada saçın zorla kesilmesi, kişinin başına gelecek bazı musibetlerin habercisidir. Yakınınızda bulunan ve sizin hakkınızda kötülük düşünen bir kişinin yapacağı hilelere, o kimseden göreceğiniz zararlara, bazen de iş hayatında yaşayacağınız problemlere de yorumlanır.

Rüyada Saçını Yamuk Kesmek

Rüyada saçlarının yamuk kesildiğini gören kişi bazı hatalar yapar. Bu rüya iyi huylu bir insan olmanıza rağmen yaptığınız yanlışlar neticesinde üzüntü yaşadığınıza, isteyerek veya istemeden bazı günahlar işlediğinize, kısa süreli sıkıntılar yaşamanıza da yorumlanır.

Rüyada Bir Erkeğin Saç Kestirmesi

Rüyada erkeğin saç kestirmesi, gerçek hayatta mutlu ve huzurlu olmasına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, iş hayatında önemli kişilerin dikkatini çekmesine, zorluklardan sonra ferahlamaya, ele geçecek yüklü bir paraya, bekar erkekler için namuslu bir kadınla evlenmelerine işaret eder.

1
125
0
0
0
0
104
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡