Rüyada Kısa Boy Görmek

Rüyada kısa boy görmek, elindekilerle yetinmeyi bilen kişilerin hayat boyu huzurlu olacaklarını, başkalarının sözleri ile hareket etmeyip, akıl verenleri geride bırakacaklarını, kendi akıllarına, mantık ve duygularına güveneceklerini işaret eder.

Rüyada Kısa Boy Görmek

Yeteneklerinin ve sınırlarının bilincinde olan kimselerin başarı konusunda asla sıkıntı çekmeyeceklerini ancak gerçekleşmesi imkansız hayaller peşinde koşarlara sonuçta hayal kırıklığı yaşamalarının kesin olacağını alamet eder. Geleceğe yatırım yapan rüya sahibinin daha çok bugünü iyi geçirmek için uğraşacağını ve ailesinin temel ihtiyaçlarını en iyi şekilde gidereceğini tabir eder. Güvenilir insanlarla çalışmak ve iş yerinde herkes tarafından çok sevilen biri olmak anlamındadır. İş konusunda sıkıntısı olan veya işsiz kalanlar için geçici olarak çalışacakları bir yer bulacaklarına, sabır gösterirlerse yakın zamanda uzun yıllar çalışacakları güzel gelirli bir işte çalışma fırsatı bulacaklarına yorumlanır.

Rüyada Kısa Boylu Olmak

Uzun boylu biri kısa boylu olduğunu görüyorsa elinden bir miktar para çıkmasına işarettir ki, bu para hesapta olmayan bir durum için ödenir. Evdeki eşyaların bozulması veya araba arızası, gecikme bedeli gibi kişinin planlarında olmayan bir gelişmeye işaret eder. Eksik kalınan veya hatalı davranılan bir meselede kendisine verilen öğütleri can kulağı ile dinleyen rüya sahibinin başarıya ulaşacağını anlatır.

Rüyada Kısa Boylu Biriyle Tanışmak

Her zaman parlak fikirleri ve akılcı yaklaşımları ile kişiye destek veren bir arkadaşın yeni bir fırsatla ilgili haberler getireceğini, bu kişiyle iş yapması halinde rüya sahibinin zenginleşeceğini işaret eder. Hedeflenen amaca çok az bir süre kaldığını ve başarı için sadece sabretmek gerektiğini, uzun vadeli planlar yapmak yerine kısa sürede kazanç elde edilecek işlere yoğunlaşmanın doğru olacağına delalettir.

Rüyada Kısa Boy Görmenin Psikolojik Yorumu

Gelişimini sürdürmek istemek, eğitim hayatını ilerletmek arzusunda olmak demektir. Daha çok bilginin peşinde olunduğuna işarettir ve yaşamın her alanıyla ilgili yoğun bir merak duygusunun kişiye hakim olduğunu ifade eder.

3
1
0
1
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡