Rüyada Külotlu Çorap Görmek

Rüyada külotlu çorap görmek, içinden çıkılması zor bir durumla baş etmek zorunda kalmak ve aileden destek istemek anlamına gelir.

Rüyada Külotlu Çorap Görmek

Özellikle maddi konularda harcamalarına dikkat etmeyen rüya sahibinin giderek artan borçlarını kapatmakta zorlanması sonucunda ailesinden para isteyeceğini ve mahcubiyet duyacağını bildirir. Dikkatsizliğin ve sorumluluklarına gereken özeni göstermemenin kişinin hayatında olumsuzluklara ve sıkıntıya yol açacağını tabir eder. Bekar kişiler için aynı anda birden faza kişiyle duygusal yakınlaşma yaşanacağını ve bu durumun ortaya çıkmasının ardından çevresi tarafından da ayıplanacak duruma düşeceğini işaret eder.

Rüyada Külotlu Çorap Giydiğini Görmek

Erkekler için yanlış ilişkilere girileceğini ve hem toplum, hem de kişinin ailesi tarafından hoş karşılanmayan bir beraberlik yaşanacağını işaret eder. Yalancı ve kötü niyetli biri ile tanışılacağını ve bu kişinin ilk başlarda iyi davranarak kişinin güvenini kazanıp, sonrasında hırsızlık veya dolandırıcılık yaparak kişinin hayatında büyük bir sıkıntı yaratacağını tabir eder. Bayanların külotlu çorap giymeleri yaptıkları dedikodular yüzünden dostlar ile aralarının açılması şeklinde yorumlanır.

Rüyada Yırtılmış Külotlu Çorap Görmek

İkiyüzlü ilişkiler yaşayan rüya sahibinin gerçek dostlarını bir bir kaybedeceğine, ilişkilerini yalan üzerine kurduğundan dolayı kaygan zeminde hareket ettiğine alamettir. Kısa vadede menfaatlere uygun gibi görünse de, uzun vadede kişiye zarar getirecek olan bazı davranışlardan bir an önce vazgeçmek gerektiğine, evli kişilerin eşlerine karşı daha dürüst davranmalarının yaşadıkları sorunlardan kurtulmalarına yardımcı olacağına alamettir.

Rüyada Külotlu Çorap Görmenin   Yorumu

Olayları çarpıtma eğilimi olan ve her şeyi kendi çıkarına uygun şekilde yorumlayan rüya sahibinin riyakar tutumu nedeni ile toplumsal alanlarda sevilmeyen biri olduğunu, bunun farkında olsa dahi kendisini değiştirmek için hiçbir çaba sarf etmediğini bildirir. Şişkin bir egonun ve olaylara at gözlüğü ile bakmanın sembolüdür.

0
0
0
0
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡