Rüyada Kurt Saldırısına Uğramak

İş hayatındaki rekabetin amansız olacağına ve kişinin zaman zaman yapılan hamlelere cevap vermekte güçlük çekeceğine yorumlanır.

Rüyada Kurt Saldırısına Uğramak

Çok sayıda kurt tarafından saldırıya uğrayıp yaralandığını gören kimselerin düşmanları çok olur ve tehdit altında kalırlar. Hayati tehlikesi olan işlerle uğraşmak anlamına da gelir.

Rüyada Bağırsak Kurdu Görmek

Kişinin içini kemiren, ruh dünyasını allak bullak eden, sevdiği insanlara dahi şüpheyle bakmasına neden olan olaylar yaşanacağını, emniyet duygusunun zayıflamasından dolayı kişinin bunalım geçireceğini bildirir.

Rüyada Kurt Postu Görmek

Kendinden sonraki kuşaklara, evlatlarına ve torunlarına çok iyi koşullarda bir hayat bırakmak, maddi anlamda tüm sevdiklerinin rahat edeceği birikimler yapmak anlamına gelir. Kurt postu gören kişi vefat ettikten sonra dahi sevgi ve saygıyla anılır.

Rüyada Kurt Olduğunu Görmek

Her ne iş yapılırsa yapılsın, hangi durumda olunursa olunsun, kişinin hayatının aklına dahi gelmeyecek kadar farklı olaylara sahne olacağını ve çok sayıda fırsatla karşılaşacağını işaret eder. İş konusunda şans dolu günlerin başlayacağını, her hamlenin kişinin itibarını artıracağını, ülkenin hatırı sayılır iş adamları ya da yöneticileri arasına girileceğini ifade eder.

Rüyada Kurt Eti Yemek

Güç birliği yapmak, ortaklı işlerde çalışma alanlarını genişletmek ve ağız tadıyla kazanılan parayı sevdikleriyle paylaşmak demektir. Kurt eti yediğini gören kişinin ömrü uzun olur ve sağlığı ile ilgili aksilikler yaşamaz. Kimseye muhtaç olmadan sürdürülen yaşamın, zayıf düşülse de kimseye fark ettirmeden yeniden ayağa kalkacak olmanın ifadesidir.

Rüyada Kurt Avlayanları Görmek

Düşmanların yakınlarda olduğuna, kişiye hissettirmeden kötülük peşinde koştuklarına yorumlanır. Tetikte olmak gerektiğine, analiz etmeden yeni girişimlerde bulunmanın büyük risk olduğuna tabir edilir.

Rüyada Silahla Kurt Vurmak

Hayra yorulmayan rüya, kişinin yanlış insanları hedef haline getireceğini, desteğini esirgemeyen, iyi dostları kaybedeceğini, hatasını anladığı anda dönse de, sevdiği insanların kalplerini kırmış olduğunu anlayacağını bildirir.

Rüyada Uluyan Kurt Görmek

Atağa geçmenin, hamle yapmanın vakti geldiğini, kişinin istediği makamı ve amaçladığı zirveyi ele geçireceğini, önünde engel tanımayan biri olarak, herkese gücünü gösterip, kendisini kanıtlayacağını delalet eder.

Rüyada Aç Kurt Görmek

Gözünü hırs bürümüş olan bir rakiple mücadele etmek zorunda kalınacağını bildiren rüya, iş yaşamında güçler dengesini koruyabilmek adına kişini epeyce sıkıntı çekeceğine yorumlanır.

Rüyada Yemeklerin Üstünde Kurt Görmek

Sevdiği bir insanın ikiyüzlülüğünü görerek şaşkınlık yaşamak ve hayal kırıklığına uğramak anlamındadır. Yakın çevreden gelecek yanlışların, kişiyi aldatmaya yönelik davranışların işareti olan rüya, rızka karışan haram kazancın kişinin bereketini azaltacağını bildirir.

0
15
0
2
2
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡