Rüyada Mezarlıkta Olduğunu Görmek

Rüyasında kişinin kendini mezarlıkta bulması o kişinin yaşadığı bir pişmanlığı işaret eder. Kişinin işlediği bir suç ya da yaptığı bir hata dolayısıyla yaşadığı pişmanlık anlamına gelir.

Rüyada Mezarlıkta Olduğunu Görmek

Rüyada Mezarlıkta Olduğunu Görmek bazen de bu rüya gören kişinin günah işleyeceğine veya bir bidata bulaşarak hatalar yapacağına yorulur. Mezarlıkta bulunan kimsenin eline büyük miktarda para geçer ve bu parayla muhtelif yerlerde kendisine evler alarak mal mülk sahibi olur.

Rüyada Mezar Kazmak

Rüyada mezar kazan kişi gerçek hayatta bir ev yaptırır veya ev alır. Özellikle ev sahibi olmak isteyenler için bu rüya geniş, huzurlu yaşayacakları ve mutlu olacakları bir evdir. Bekâr kimseler için ise bu rüya yakın zamanda evlenip yuva kurmaya, bir kişi ile aynı çatıyı paylaşmaya işarettir.

Rüyada Mezar Örtmek

Rüyasında mezarı örten kimse eğer hasta ise yakında şifa bulur veya hastanede yatıyorsa yakın zamanda iyileşerek oradan çıkar ve evine gider. Normal bir kişi bu rüyayı göre, ömrü boyunca sağlıklı ve sıhhatli olacağına; çok büyük problemler yaşamadan ve büyük sıkıntılar geçirmeden ömrünü tamamlayacağına delalet eder. Rüyada mezar örtmek bazen de sırları saklamaya, güvenilir ve özü sözü bir kimseye işarettir.

Rüyada Mezar Almak

Rüyada mezar almak, bir izdivaca işaret eder. Kişi rüyasında ölmeden önce kendisi için birmezar satın alır ve onun olduğu belli olsun diye üzerine adını ve soyadını da yazdırırsa bu o kişinin tanıdığı bir kadınla evleneceği anlamına gelir.

Rüyada Mezar Açmak

Rüyada mezar açmak için kürekle toprak kazmak, o kişinin, kazdığı mezarda yatan kişinin hayattayken yaptığı işi rüya sahibinin yapacağına işaret eder. Yani rüya sahibinin kazdığı mezarda yatan kişi eğer hayatta iyi ve yüksek mevkide biriyse rüya sahibinin de mevki sahibi biri olacağına delalet eder. Eğer mezar sahibi hayattayken bir alim ise bu rüya sahibinin de alim olacağına işaret eder.

Rüyada Ölmeden Mezara Girdiğini Görmek

Rüyada ölmediği halde mezara girdiğini gören kimse eğer kadınsa yakın zamanda istediği gibi bir kişi ile karşılaşarak evlenir. Bu rüya o kimsenin kuracağı yuvaya, iyi huylu ve tatlı sözlü bir hanıma işaret eder. Erkekler içinse bu rüya iş yaşamında meydana gelecek olumsuz gelişmelere veya bir suçtan ötürü yargılanmaya delalet eder.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡