Rüyada Midesi Bulanıp Kusmak tabiri

Geçirilen kötü zamanların kişiyi derinden etkilediğine ve dayanacak gücü kalmadığı için çareyi içine kapanmakta bulacağına, dostlarının sözlerine de kulak vermediği gibi, ümidinin de neredeyse bitmek üzere olduğuna tabir edilir.

Rüyada Midesi Bulanıp Kusmak tabiri

Rüyada Hamile Olup Kusmak / Çok hayırlı olan rüya, özellikle büyük derdi olanların nihayet rahatlayacağına ve tüm sıkıntılarından tek bir seferde kurtulacaklarına yorumlanır. Feraha ermeye çok az kaldığını bildiren rüya, kişinin kendisini daha fazla üzmemesi gerektiğini öğütler.

Rüyada Evin İçine Kusmak

Ailevi sorunlardan bunalan kişinin olan biten hakkında daha fazla söz söyleyeceğini, karşısındaki kişileri kırmayı da göze alarak her türlü sıkıntısını dile getireceğini bildirir. Kavgaların da habercisi olan rüya, akrabalarla yaşanacak tatsız mal meselelerinden sonra, kendisine kimin düşman, kimin dost olduğunu çok daha iyi göreceğini tabir eder.

Rüyada Yatağa Kusmak

Evli birinin yatağa kustuğunu görmek, eşiyle arasına girecek üçüncü kişiye, cinsel soğukluğa, ev içinde sürekli huzursuzluk yaşandığına yorumlanır. Bekar kimselerin yatağa kusmaları ise kapanan kısmetlere ve nazara uğramak yüzünden bir müddet her işin ters giderek, kişiyi depresif bir hale sokacağına delalet eder.

Rüyada Birinin Üzerine Kusmak

Tanıdık birinin üzerine kusmak, gerçekte o kimseyle yaşanacak kötü bir ağız dalaşına, birbirine karşı unutulması zor, ağır hakaretlerde bulunmaya, yüz göz olmaya ve kin güdecek duruma gelmeye yorumlanır. Tanımadığı birinin üzerine kusan kişilerin arkalarından iş çeviren kimseler var demektir ve özellikle yeni tanışılan kişilerden görülecek bir zarara alamettir.

 

Rüya sahibinin her girdiği işten çıktığına, kendisine gösterilen yollardan gitmek yerine aklına eseni yapmasına ve bir türlü hayatını düzene koyamamasına işarettir. Ana-baba sözü dinlemeyen, asi ve başına buyruk gençleri de temsil eden rüya, yaşanacak sıkıntıların kişinin tüm geleceğini kötü şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada Üstüne Başına Kusmak

Kendini sürekli suçlayan rüya sahibinin, bunun nedenini geçmişte yaptığı bir hataya bağladığına ve olayı unutmak, hayatına devam etmek yerine, yaşanan tatsız olaya takıntılı hale gelerek bugünü de doğru dürüst yaşayamadığına tabir edilir.

Rüyada Su İçip Kusmak

Bereketi kaçacak bir mal ya da para kazanmaya yorulan rüya, kişinin dikkatsiz davranması yüzünden hanesine haram lokma getireceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder. İslami olarak kişinin sadaka vermesi ve Allah’a sığınıp, bir an evvel yaptığı yanlışlar yüzünden af dilemesi gerektiğini ifade eder.

Rüyada Üzüntüden Kusmak

Aksi şekilde yorumlanır ve büyük bir mutluluk nedeniyle kişinin cümle aleme yaşadığı hisleri anlatacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamettir. Başa gelen güzel olayların, çok hayırlı bir evlilik yapmanın yeni işe girmenin ve mal sahibi olmanın ifadesidir.

Rüyada Kavga Esnasında Kusmak

Gerçek hayatta tartışma yaşanıldığı bir durumda kişinin karşısındaki kişiye beslediği tüm olumsuz duyguları çekinmeden söyleyecek olmasına, gevezeliği ve boşboğazlığı yüzünden rüya sahibine zor anlar yaşatan birine haddini bildirecek olmaya tabir edilir.

Rüyada Tuvalette Kusmak

Zor bir anda kendini tutmak ve işleri daha da kötü hale getirmemek için doğru zamanda hamle yapmayı beklemek anlamına gelir. Kişinin nefsine hakim olmasının günaha karşı durmasını da kolaylaştırdığını, her durumda inandığı değerlere sarılıp, asla dürüstlüğünden taviz vermeden yaşadığını bildirir.

Rüyada Gelinliğin Üzerine Kusmak

Bozulacak bir nişana alamet eder. Genellikle son anda meydana gelen talihsiz bir kavga yüzünden çiftlerin ayrılık kararı alacağına delalet eden rüya, öfkeyle verilen kararın geleceğe çok olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin kararından vazgeçse bile durumu düzeltmek için şans bulamayacağının ifadesidir.

Rüyada Trende Kusmak

Sabretmekten yorgun düşen rüya sahibinin beklediği durumu sonlandıracağına ve tüm hayallerini yıkarak, yepyeni başlangıçlar yapmaya hazırlanacağını bildirir. Önemli bir meselede umudu tüketmek, beklentilerin karşılıksız çıkması yüzünden tüm sinirini çevredeki insanlardan çıkarmak demektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡