Rüyada Mutsuz Görmek

Rüyada mutsuz görmek, kişinin ulaştığı zirveden düşüşüne neden olabilecek kötü bir olayın ardından düşeceği umutsuzluğa ve geleceğini etkileyecek kadar önemli hatalarından dolayı duyduğu pişmanlığı işaret eder.

Rüyada Mutsuz Görmek

Yapılan planların sık sık bozulduğu, iş ile ilgili konularda istikrar sıkıntısının olduğu bir döneme alamet olan rüya, bir yandan bu durumların geçici olacağına, kişinin kendisini çok umutsuz hissetmek yerine olan biteni anlayış ve huzur içinde kabul ederek bu süreci atlatması gerektiğine işarettir. Geçici bir süreliğine kişinin üstünde dolaşan kara bulutların dağılacağına ancak kişinin gücünü kaybetmeden ve sabır içinde hareket etmesi gerektiğine işarettir.

Rüyada Mutsuz Olduğunu Görmek

Sabaha karşı görüldüğünde kişinin ani bir sevinç yaşayacağını işaret eden rüya gece görülürse üzücü bir haber alınacağını bildirir. Mutsuz olduğunu gören rüya sahibinin gerçek yaşamında bazı sorunlardan dolayı aşırı derecede bunaldığını, kendisini dinlemek üzere bir süreliğine uzak bir şehre ya da ülkeye seyahate gideceğini işaret eder. Elde edilenlerin dışında maneviyata da önem vermeye başlayan kişilerin yeni amaçlar belirleyecekleri ve iş konusunda önemli bir değişikliğe imza atacaklarını da bildirir.

Rüyada Mutsuz İnsanlarla Tanışmak

Mutsuz insanlar görmek, karamsarlığa, psikolojik olarak kişinin yorulduğuna ve yaşamdaki küçük mutlulukları kaçırdığına işarettir. Rüya sahibinin ailesinde veya yakın akraba çevresinde yanlış evlilikler meydana gelebilir ve onların üzüntülerine destek vermek, onlara yardımcı olmak, arabuluculuk yapmak anlamına da gelir. Olayların göründüğü gibi olmadığına ve her zaman yargı belirtmeden önce olayın iç yüzünü öğrenmek gerektiğine dair uyarıcı bir rüyadır.

Rüyada Mutsuz Görmenin TABİRİ

Genellikle bilinçaltından kaynaklanır ve rüya sahibi gerçek hayatında da kendisini mutsuz hissetmektedir. Yaşamdan keyif alınmayan bir dönemde olunduğuna ya da depresyon belirtilerinin baş gösterdiğine alamet olan rüya, kişinin isteksiz ve aşırı keyifsiz bir durumda olduğuna, bir türlü toparlanamadığına da tabir olur.

7
4
1
2
2
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡