Rüyada Nohut Satmak

Rüyada Nohut Satmak Ticari işlere merak salan rüya sahibinin kendisine destek verecek bir arkadaşıyla ortak olup kısa zamanda işleri büyüteceğine ve sonrasında ortağından ayrılıp işin başına kendisinin geçeceğine yorumlanır.

Rüyada Nohut Satmak

Rüyada Nohut Satmak Baht açıklığı, şansın yaver gitmesi demek olan rüya, bu dönemde her türlü yatırımın doğru olacağını, alınacak mallardan yüksek kar elde edecek olan rüya sahibinin başka işlere de girişerek açılımlarda bulunacağını ifade eder. Kişinin cebine giren kazançtaki artışa dikkat çeken rüya, zihinsel açıdan yoğun günler geçirileceğini ve duygusal olayların gerisinde kalınacağını da haber verir.

Rüyada Nohutlu Pilav Görmek

Yeni ve çok kazançlı, kişiye pek çok olanak, yaşam konforu sağlayacak bir işe girileceğini, özellikle işsizlik çeken kimselerin bir anda açılan talihleri sayesinde pek çok işten seçim yapacak duruma geçeceklerini, kısmetsizliklerin son bulacağını bildirir. Evlilik niyetini, ev kurma hayallerinin gerçek olacağını, peşin parayla alınacak bir evi de işaret eden rüya, kutlamaların, erkek evlat sahibi olmanın da müjdesidir.

Rüyada Nohut Fidesi Görmek

Yeni başlanan bir işin gayretlerle ve mücadeleyle büyütüleceğine ve geleceğe dönük planlar yapmaya alamettir. Bugününü sağlama almaya çalışan kişinin aynı zamanda ilerleyen zamanları da göz önünde bulunduracağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına tabir edilirken, hayırla sonlanan işlere girişileceğini, evlilikte de istenilen gibi bir hayata sahip olunacağını ifade eder. Küçük ama kişiyi rahatlatan birikimlerin sonrasında zengin bir yaşama neden olacağına da yorumlanır.

Rüyada Çöpe Nohut Atmak

Elindeki malın değerini bilememek, kendisine kalan mirası çarçur etmek ve hiçe dönüştürmek demektir. Sahip olunan rahatlığın sona ereceğine, kişinin azla yetinmeyi bilmediği gibi, kadir kıymet bilmeden yaşaması yüzünden zor günlerinde yanında yöresinde kimseyi bulamayacağını, bekar kişilerin aşırı cimri biriyle evlenmeleri halinde varlık içinde yokluk çekeceklerini ifade eder.

Rüyada Kurtlanmış Nohut Görmek

Zengin kimselerin çevrelerinde menfaatinin peşinde koşan ve kişinin sahip olduklarına göz koyan, kötü niyetli, günahkar insanların var olduğuna, bu kişilere dikkat edilmediği takdirde yüksek meblağlarda kayıpların yaşanacağına alamet eder. Elde edilecek kazancın kişiye huzur getirmeyeceğine ve para sahibi olunsa da manevi açıdan tatmin olunmayacağını da ifade eder.

Rüyada Kuru Fasulye Görmek

Kuru fasulye de nohut gibi mal ve para konusunda rahatlık içine girileceğini, kişinin emek verdiği işlerde alın teriyle elde edeceği kazancın kendisini tatmin edeceğine, herhangi bir mali kriz içinde olanların da kısa sürede durumlarını düzelteceklerine tabir edilir. Mahsulün yüksek olacağı, satılan mallardan yüz güldürecek paralar kazanılacağını ifade eden rüya, yapılan planların tek tek gerçek olacağını, doğru yolda ilerlendiğini gösterir.

Rüyada Bakliyat Görmek

Bakliyat genellikle bereketi ifade eder ve gören kişi için hayırlı kazanç, iş konusunda şanslı olmak demektir. Çuvallar dolusu bakliyat gören kişiler tüccar olur veya ticarette nam salan insanlar haline gelirler. Çalışma alanında belli bir saygınlığa erişmenin, iş teklifleri almanın, ortaklıklarda güven duygusunun artacağının tabiridir. Aile veya akrabalarla girişilecek ortak bir işin kişiye bir ömür yetecek paralar kazandıracağını da müjdeler.

Rüyada Nohut Görmenin Yorumu

Kişinin kendisini her anlamda rahat ve güvende hissettiğini, sürekli kafasında projeler geliştirdiğini, hayal kurduğu gibi, akılcı yaklaşımlara sahip olduğunu bildirir. Aynı zamanda birden fazla işle iştigal etmenin ve muvaffak olunduğunun da ifadesidir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡