Rüyada Ok İle Vurulmak Tabiri

Rüyada ok ile vurulmak rüya sahibinin güçsüz bir düşmanı olduğunun göstergesidir. Bu düşman güçsüz olmasına rağmen oldukça sinsi ve akıllı bir kişidir.

Rüyada Ok İle Vurulmak Tabiri

Bu rüyayı gören kimse çevresinde bulunan ve fırsat kollayan bu hilekâr adama karşı uyanık olmalı ve onun fitnelerinden kurtulma yollarını aramalıdır.

Rüyada Karnından Vurulmak

Rüyada karnından vuruşan kişi nefsinin istekleri peşinde koşarak daima dünya ile ilgili işler için çalışır ve ahireti unutur. Bu rüya, sizin yapacağınız bazı nefsi hatalara, bazen de haram bir mal elde edip sonunda sıkıntı yaşamaya işaret eder. Karnından vurulan kimse gayri meşru mal kazanır veya bir kişinin hakkını yiyerek onun mağdur olmasına sebep olur.

Rüyada Bacağından Vurulmak

Rüyada bacağından vurulan bunun sonucunda da yürüyemeyen kimse, yakın zamanda yapacağı bir seyahati erteler veya bu yolculuğa hiçbir zaman çıkamaz. Bacağından vurulmak, bazen de mekân değişikliği isteyenler için bulundukları yerin daha hayırlı olmasına işarettir.

Rüyada Kolundan Vurulmak

Rüyada kolundan vurulan kimse bir müddet için yaptığı işten geri kalır veya çalışmalarını yarım bırakır. Bu rüya oldukça yetenekli ve işinde mahir olan bir kimsenin, tembelliği sonucunda başarılı olamamasına veya kendisine verilen bu yetenekleri kullanamamasına yorulmaktadır.

Rüyada Arkadaşı Tarafından Vurulmak

Rüyada arkadaşı tarafından vurulan kişi gerçek hayatta iyi dostlar edinir ve kendisine daima iyilikte bulunacak hayırlı insanlarla karşılaşır. Bu rüya bazen de rüyanın gerçek hayatta da aynı şekilde çıkacağının, arkadaşlarınızdan birinin ihanetine uğrayıp sıkıntı çekeceğinizin göstergesidir.

Rüyada Camide Vurulmak

Rüyada camide ibadet ederken veya otururken vurulan kişi, doğru yola eren ve hidayet ehli olan kişilerden birisi olur. Bu rüya eğer yanlış yolda iseniz ve bazı günahları işliyorsanız, hepsinden kurtulup doğru yola erişeceğinize ve birçok sevap işleyip her anlamda iyi bir insan olacağınıza delalet eder.

Rüyada Aşı Vurulmak

Rüyada kendisine aşı vurduran veya aşı yapıldığını gören kimse hayırlı ilim öğrenir. Bu rüya genellikle eğitimle ve öğrenimle alakalıdır. Derecenizin yükselmesini sağlayacak ve size her anlamda fayda sağlayacak ilimle meşgul olmaya ve hayırlı, güzel bilgiler edinmeye işaret eder.

Rüyada Akrabası Tarafından Vurulmak

Rüyasında akrabalarından bir kimse tarafından vurulan kişi kendisine çok yakın olan bir kimseden kötülük görür veya o kişinin yapacağı bir hareket sonucunda kedere düşer. Bazen de bu rüya yakın akrabalardan bir kimse ile ilişkiyi kesmeye veya onlardan uzaklaşmaya da yorulabilmektedir.

Rüyada Başını Taşa Vurmak

Rüyada başını taşa vuran kimsenin ibadetleri zayıftır. Bu rüya, özellikle yatsı namazlarını kılmada gevşek davrandığınızın ve genellikle bu namazı kılmadan uykuya yattığınızın göstergesidir. Başını taşa vurmak özellikle kişinin ibadetlerine, namazlarına ve dünyevi hallerine yorulmaktadır.

Rüyada Boynu Vurulmak

Rüyada boynu vurulan kişi çok büyük bir günah işler. Bu rüya işleyeceğiniz veya işlediğiniz bir günahtan dolayı hemen tövbe etmeniz gerektiğinin bir göstergesidir. Eğer rüyanızda sizin değil de bir başkasının boynunun vurulduğunu görmüşseniz, bu size yapılmış bir ihtardır. Dikkatli olmanız ve hareketlerinize çeki düzen vermeniz gerektiğinin bir işaretidir. Rüyada boynunuzun vurulmasına rağmen ayağa kalkıp yürüdüğünüzü görmeniz, yaşadığınız tüm sıkıntılara sabırla dayanıp sebat göstermeniz sonucunda hep feraha erdiğinizin ve daima bu şekilde sıkıntılardan kurtulacağınızın habercisidir.

61
0
0
0
2
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡