Rüyada Oruç Bozmak

Rüyada oruç bozmak, kasten yapılırsa farklı, dalgınlıkla yani kasıt gözetmeksizin yapılırsa ayrı şekilde tabir edilir.

Rüyada Oruç Bozmak

Rüyada isteyerek ve bilerek oruç bozmak, rüya sahibinin gerçekten de Allah katında kabul olmayacak ve rüya sahibini günahkâr kılacak bir şey yapacağı anlamına gelir. Fakat bunun tam tersine kendisini rüyasında yanlışlıkla ve hiçbir kasıt olmadan oruç bozarken görürse eğer kendine hayır getirecek bir olay yaşayacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada Oruç Bozduğunu Görmek

Rüyasında oruç bozduğunu gören kişi, hak yolundan uzaklaşacak ve kendisini kötü bir iş yaparken bulacak demektir. Hak yolunda kabul edilmeyecek ve rüya sahibinin günah işlemesine neden olacak bir şey yapmasına tabir edilir.

Rüyada Unutarak Oruç Bozmak

Hayırlara delalet eder. Rüya sahibi için helal olan rızık yemesi ve kısmet alması şeklinde ifade edilir. Hayırlı olacak bir fırsat yakalamak ve bundan nasiplenerek, ekmek yemek şeklinde değerlendirilir.

Rüyada Bilerek Oruç Bozmak

Rüya sahibinin sonradan çok pişman olacağı ve Allah’a kendisini af etmesi için el açıp, yakaracağı bir şey yapmasına işaret eder. Rüya sahibi bile bile bir günah işleyecek sonradan da bin pişman olarak, vicdan azabı çekecek ve Allah katında kendini aklamak için gece gündüz dua edecektir.

Rüyada Oruç Tutmak

Rüya sahibinin dinine olan bağlılığına, ekmek parasını namusu ve hakkı ile kazandığına, hayırlı kısmetler ve işler alacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulur. Rüya sahibi, yaptığı güzel işler sayesinde Allah katında en güzel kullardan biridir diye tabir edilir.

Rüyada Oruç Açmak

Rüyasında oruç açtığını gören kişi, dertlerinden, sıkıntılarında, borçlarından, kötülüklerden ve belalardan kurtulur, hayırlı kimselerle karşılaşıp onlardan hayır bulur.

Rüyada Hastalanıp Oruç Bozmak

Hastalandığı için oruç bozan kişini başına istemediği bir olay gelir ancak kişiyi derinden üzmez. Sadece gününü biraz telaşlı geçirmesine nende olacak bazı aksiliklerle karşılaşır. Verilmiş bir sözü tutamamak yüzünden yaşanacak bir mahcubiyetin ifadesi olan rüya, kasti olmasa da rüya sahibinin bazı hatalarından ötürü kendisini zor durumda bırakacağına, bu hatalar nedeniyle yakın arkadaşları veya çevresiyle bağlarında tamiri şimdilik mümkün olmayan sıkıntılar yaşanacağına delalettir. Bayanlar için adet olduğundan dolayı reglinin bozulduğunu görmek eşlerinden veya ailedeki yetişkin bir erkekten azar işitmek, yaptığı bir iş yüzünden ağır eleştirilere maruz kalmak şeklinde tabir edilir.

Rüyada Kan Kusup Oruç Bozmak

Kan kusmak genellikle hayra yorulmaz ve bu yüzden oruç bozmak da kişinin dini inancını zedeleyecek işler içine girdiğini, ailesinin kendisine sırt çevireceğini delalet eder. Bilerek işlenen bir günahın ve yapılan hatanın da delaleti olan rüya, aynı zamanda Allah katında kabul görmeyecek dualar edildiğine, başkalarına zarar verecek davranışlar yapıldığına yorumlanır. Kan kusan kişi hastalanır ve derdi çok olur. Kendisine hayır getirmeyen işlerle uğraşan rüya sahibinin dalgınlık ve konsantrasyon bozukluğu nedeniyle işlerini aksatacağını ve çalışma hayatına yönelik bazı sorunlarla karşılaşacağını bildirir.

Rüyada Zorla Oruç Bozmak

Birinin zoruyla veya aşırı ısrarıyla orucunu bozduğunu gören kişi, duygusal hayatında bir şantajla veya kişinin özel yaşamını hedef alan bir blöfle karşılaşır. Kendisine zarar vermek isteyen biriyle arkadaşlık kuran rüya sahibinin attığı adımlara dikkat etmesi gerektiğini, bu dönemde gireceği yeni ortamların kesinlikle hayra alamet olmayacağını işaret eder. Fiziksel açıdan zor kullanıldığı için orucunu bozan kişiler ise çok değer verdikleri kimseler tarafından hayal kırıklığına uğratılırlar. Kişinin günahını alan tanıdığa, hak yiyen akrabalara ve mal kaybı yaşamaya da yorumlanır.

Rüyada Oruç Bozup Pişman Olmak

Kişiye ders olacak bir duruma düşüleceğini, bir hatadan sonra hayatını bambaşka bir yola sokacak olan rüya sahibinin nefsine kapıldığında yaptığı yanlışları tekrar etmemek için her adımına dikkat edeceğine alamet eder. Kırıcı konuşmalar veya yanlış anlaşılmalardan dolayı yaşanacak bir üzüntünün, kalp kırıklığının ifadesi olan rüya günaha düşmekten son anda kurtulmaya da tabir edilir. Oruç bozup pişman olan kişi bekarsa zengin ama elindeki parayı tutamayan, aşırı sorumsuz biriyle hayat kurar. Bir erkeğin bu rüyayı görmesi hanımının istekleri yüzünden bunalacağına delalettir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡