Rüyada Oruç Tutan Kişiler Görmek

Kendisine oruçlu olduğunu söyleyen birden fazla kişiyi görmek, aklıselim kimselerle arkadaşlık yapılacağına ve bu kimselerin ortamına girileceğine alamettir.

Rüyada Oruç Tutan Kişiler Görmek

Düzgün, hak yolundan sapmayan, dürüst ve hak gözeten arkadaşlıklar kurmak, doğru insanlardan etkilenmek ve kendi hayatına çeki düzen vermek anlamında olduğu gibi, kişinin kafasına takılan bazı meseleleri çözebilmek adına araştırmalara girişeceğini işaret eder.

Rüyada Oruç Tutuyormuş Gibi Yapmak

Oruç olmadığı halde oruçlu gibi davranmak gerçek hayatta da yalana başvurulacağını ve başka insanları kandırmaya çalışırken kötü durma düşüleceğini işaret eder. Rüya sahibinin manevi duygularındaki eksikliği ve yalana, çıkara olan düşkünlüğü, dünyevi hayatı fazlasıyla önemsemesi neticesinde olumsuz davranışlar sergilediğini de tabir eder.

Rüyada Kan Görüp Oruç Bozmak

Kan gördüğü için orucunun bozulduğunu görmek, huzurlu hayat süren kişilerin duydukları bazı dedikodular nedeniyle üzüntü yaşayacaklarını, geceleri uykularının kaçacağını ifade eder. Aile içinde yaşanacak tatsız bir olayın sır olarak kalması için gayret gösterileceğine ve bir kabahatin saklanmaya çalışılacağına yorumlanır. Rüya sahibinin kendisinin veya birinci dereceden yakınlarının büyük bir gaflete düşeceğinin de ifadesidir.

Rüyada Ramazanda Oruç Tutmak

Ramazan ayında oruç tuttuğunu gören kimselerin el açıp yalvardıkları, dua ettikleri her şey gerçek olur. Büyük bir sevabın işareti olan rüya, iş hayatında büyük atılımların gerçekleşeceği, yapılan yatırımların paraya ve kazanca dönüşeceğini de bildirir. Bu rüyayı gören fakir kimselerin maddi durumları düzelir ve borçları olanlar kurtulur. Hapis hayatı olan yahut bir nedenle tutuklu durumda olanların beraat edeceklerine, özgürlüklerini elde edip ailelerine kavuşacaklarına da delalettir.

Rüyada Üç Aylarda Oruç Tuttuğunu Görmek

Üç aylarda oruç tutmak, beklentisiz, karşılıksız bir yardım görüleceğini ve kişinin bir anda büyük bir rahatlama yaşayacağını işaret eder. Var olan sorunların Allah’ın yardımıyla tez zamanda çözüme kavuşarak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağını ve herhangi bir sorun yaşamadan hayatına devam edeceğini, namaza başlamayı ve hayırlı bir eş adayıyla tanışmayı da tabir eder. Askere gitmek veya resmi bir görevle şehir dışına çıkmak anlamına da gelen rüya, adağı olanların kabul olacağını da bildirir.

2
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡