Rüyada Polis Tarafından Aranmak tabiri

Kişinin, adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğuna, eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme…

Rüyada Polis Tarafından Aranmak tabiri

Kişinin, adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğuna, eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına ve hem iç huzurunun hem aile huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada Polise İfade Vermek

Bazı tartışmalı ortamlara girileceğine,  bu tartışmaların sonlanması konusunda çok başarılı adımlar atmak için önayak olunacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kısa süre içinde sıkıntıların son bulacağına ve işlerin toparlanacağına rivayet edilir.

Rüyada Polis Çağırmak

İş hayatı ya da aile hayatı ile ilgili olarak ortaya çıkan bir sorun karşısında bazı tecrübe sahibi kişilerden yardım alınacağına, bu sayede içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, dertlerin biteceğine ve kardeşler arasındaki sürtüşmelerin sonlandırılacağına yorulur.

Rüyada Polis Çevirmesi

Rüyayı gören kişinin, aile hayatında bazı sorunların yaşandığına, bazen sevdiği kişilerden birisi ile kısa süreli de olsa bir küskünlük yaşadığına, ancak biraz daha hoşgörülü olması ve sabır göstermesi sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına ve hayattan daha çok zevk alacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, sorunlar yüzünde kırılan kişilerle yakın bir zaman içinde barışılacağına ve bir şekilde kalplerinin tekrar kazanılacağına alamettir.

Rüyada Polisler Görmek

Hem iş hem aile ve hem de eğitim konusunda çok hayırlı ve güzel durumlarla karşılaşılacağı, sevinçten gözyaşları akıtılacağı, her geçen gün daha mutlu olunacağı, aile bireyleri ile daha sıkı ilişkiler içinde olunacağı, zor zamanların geride kalacağı ve yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur. Ayrıca, çok önemli bir çalışmanın başına getirilmeye ve mevki makam sahibi olmaya işarettir.

Rüyada Polis Öldürmek

Üstüste gelen sorunlardan ve büyük beklentilerle girilen bir işte uğranılan büyük maddi ve manevi zararlardan ötürü çok huzursuz olunacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine ve anne baba arasındaki tartışmalara denk gelineceğine tabir edilir.

1
143
0
1
4
2
62
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡