Rüyada Saçlarının Döküldüğünü Görmek Tabiri

Rüyada saçlarının döküldüğünü görmek, uğursuzluktur. Rüyayı gören kişinin, üzülmesine, yıkılmasına ve insanlara karşı olan güveninin sarsılmasına neden olacak olaylar yaşayacağına rivayet edilir.

Rüyada Saçlarının Döküldüğünü Görmek Tabiri

Kişi, en sevdikleri tarafından yarı yolda bırakılacak, haksızlığa uğrayacak, tehlikenin içine çekilmeye çalışılacak ya da tuzağa düşürülecek demektir. Rüya sahibinin en yakınları nedeni ile sıkıntıya düşeceğine ve kısmetinden olacağına delalet eder.

Rüyada Saçlarının Tutam Tutam Döküldüğünü Görmek

Rüyayı gören kişinin bazı kimselere inanarak gireceği işlerde büyük zarar edeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine hem de emeklerinin boşa gideceğine yorulur. Rüya sahibinin çevresindekilere dikkat etmesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada Saçlarının Döküldüğünü Görmek Tabiri

Rüyada Saçların Koparak Döküldüğünü Görmek

Rüyasında saçlarının koparak döküldüğünü görmek rüya sahibinin meslek hayatında ani ve hızlı bir düşüşe geçmesine, düşmanlarına ve rakiplerine karşı mağlup olmasına, iyi gününde yanında olanların bu başarısızlığı nedeni ile onu yalnız bırakarak düşmanlarının tarafına geçerek kendisini büyük hayal kırıklığına uğratmasına rivayet edilir.

Rüyada Saçların Koparak Ele Gelmesi

Rüyada saçların koparak ele gelmesi de saçların koparak döküldüğünü görmekle aynı anlama gelir. Rüyayı gören kişinin ilk yenilgisinde dost sandıklarının kendisini terk edeceklerine ve bunun da rüya sahibinin yıkılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada Saç Dökülmesi ve Beyazlaması

Rüyayı gören kişinin hem özel hayatında hem de ticaret hayatında yaşayacağı kötü, zor ve mutsuz günlere işaret ederken rüya sahibinin hem eşinden hem de iş arkadaşlarından haksızlık göreceğine tabir edilir. Kişi, hiçbir suçu ve günahı olmadan ortaya çıkacak bazı tatsız durumlardan ötürü sorumlu tutulacaktır diye kabul edilir.

Rüyada Saçlarının Döküldüğünü Görmek Tabiri

Rüyada Kel Kalmak

Rüya sahibinin geçim derdine düşeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına ve ele güne muhtaç olacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada Saçların Uzaması

Rüyada saçlarının uzadığını gören kimsenin işleri açılır, talihli ve güzel bir dönem geçirir. Bazen de bu rüya kişinin ömrünün uzamasına, bereketli ve hayırlı bir hayat sürmesine ve her anlamda güzel, talihli bir sene geçirmesine işarettir.

Rüyada Saçlarının Döküldüğünü Görmek Tabiri

Rüyada Saçların Parlaması

Rüyada saçlarının parlayıp, muhteşem bir görüntüye ulaştığını gören kimse hem özel hem de iş hayatında mutlu ve huzurlu olur. Bu rüya aynı zamanda sağlığa, ömrün uzamasına işarettir. Hasta olan bir kimse rüyasında saçlarının parladığını görse hastalığından kurtulur. Bu rüya borçlular için borçlarını ödemesine ve maddi sıkıntılardan kurtulmaya da yorulabilmektedir.

Rüyada Saçlarını Kazıtmak

Rüyasında saçlarını kazıtan kişi yapacağı bazı yanlış hareketlerden veya hatalardan ötürü insanlar arasında kötü bir pozisyona düşerek rezil olur. Bu rüya sadaka ve ibadetlerinizle bu durumdan kurtulmanız gerektiğine, eğer davranışlarınıza dikkat ederseniz kötü bir duruma düşmekten kurtulacağınıza işaret etmektedir.

0
1
0
3
1
0
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡