Rüyada Sevdiğini Görmek

Rüyada sevdiğini görmek, hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin, aşk hayatında yaşanacak sürpriz bir gelişmeye ve yaşanacak olayların iki taraf için de çok güzel hatıralar yaratacağına delalet edilir.

Rüyada Sevdiğini Görmek

Aynı zamanda, beraberliği olanların beraberliğinin biteceğine ve sevgilisi olmayanların ise yeni bir sevgili bulacağına işaret edilir.

Rüyada Sevdiğini Öpmek

Rüyada sevdiğini öpmek, rüyayı gören kişinin, sevgilisinden çok önemli bir konuda yardım alacağına ve bu sayede çok iyi bir iş başaracağına tabir edilir.

Rüyada Sevdiğini Başkasıyla Görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında birlikte olduğu insanlara hile yapacağına delalet edilir.

Rüyada Sevdiğini Kıskanmak

Rüyada sevdiğini kıskanmak, iş hayatında hırs ile yapılan işler ve çalışmalar yüzünden çok büyük sıkıntılara girileceğine ve kişinin zarara sürükleneceğine alamet edilir.

Rüyada Sevdiğini Hasta Görmek

Rüyada sevdiğini hasta görmek, rüyada görülen kişinin çok mutlu ve huzurlu olduğuna ve gayet iyi bir halde olduğuna işaret edilir. Rüyayı gören kişinin, çok sevdiği ve değer verdiği insanları bir an bile yalnız bırakmak istemediğine tabir edilir.

Rüyada Sevdiğini Ağlarken Görmek

Rüyada sevdiğini ağlarken görmek, rüya sahibinin, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına ve yapmak istediği işleri bu haberler doğrultusunda gerçekleştireceğine alamet edilir.

Rüyada Sevdiğini Gelinlikle Görmek

Rüyada sevdiğini gelinlikle görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında hayal ettiği ve düşündüğü ne varsa hepsine kavuşacağına ve sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulup Allah’a şükredeceğine işaret edilir.

Rüyada Sevdiğini Beklemek

Rüyada sevdiğini beklemek, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi ve güzel zamanların gelmekte olduğuna ve yakında hayırlı haberler alıp büyük başarılar getirecek işlere girileceğine tabir edilir.

Rüyada Eski Sevdiğini Görmek

Özlenen birinin varlığını ifade eden rüya, kişinin geçmişte yaşadığı bir aşkı hala unutmadığını, bu kimseye ulaşabilmek adına çeşitli yollar denediğine, evliliğinde mutsuzluk yaşamaya işarettir. Geçmişe olan bağlılığın da sembolü olan rüya, yaşanan zamana konsantre olmak konusunda zorluk çekildiği için, sürekli bir mutsuzluk halinin egemen olduğunu da bildirir.

Rüyada Sevdiğini Evlenirken Görmek

Sevdiği kimseyi başkasıyla evlenirken görmek, güvenilen birinden gelecek bir yanlışa, hakarete, kişinin gururunu kıracak bir durum içine girilmesine yorumlanır. Beklenmedik, hayal kırıklığı yaşatan olaylara maruz kalan rüya sahibinin ilişkisinde de sorunların ortaya çıkacağına alamettir. Sevdiği kişiyi kendisiyle evlenirken görmek ise muradına erecek olmak, hayata dair her isteği elde etmek şeklinde ifade edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡