Rüyada Silah Görmek Ateş Etmek tabiri

Kişinin kendisine yeni bir şans getirecek bir kişi ile tanışacağına, bu kişi ile konuşup bazı konularda ortaklık kuracağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine…

Rüyada Silah Görmek Ateş Etmek tabiri

Kişinin kendisine yeni bir şans getirecek bir kişi ile tanışacağına, bu kişi ile konuşup bazı konularda ortaklık kuracağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir. Bolluk içinde bir döneme girilecektir. Rüyada silah görmek satın almak, büyük bir ün kazandıracak bir projeye ortak olunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına ve arkadaşla arkadaşlık ilişkisinin koparılacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalettir.

Rüyada Silah Patladığını Görmek

Geçmiş bir zamanda yaşanan bir tatsızlığın tekrar başlaması için uğraş veren bir kişinin, yaptığı hatayı anlaması için bazı uyarılarda bulunulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına ve bol kazançlı bir mevkiye terfi alınacağına ve iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işaret eder. Rüyada silah patladığını ve birinin düştüğünü görmek, gereksiz bir kıskançlık yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet edilir. Sorunlar çözüme ulaşacaktır.

Rüyada Silahın Patlamaması

Kişinin, yaptığı işte verdiği emeklere karşı hiç beklemediği bir şekilde zarar edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine yorumlanır. Rüyada silahın patlamaması ama ses duymak, yapılan işin kolay olmamasına rağmen aksilikler yüzünden epey sıkıntı çekileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir edilir.

Rüyada Çocuğun Elinde Silah Görmek

Rüyayı gören kişinin, yapmaması gereken birşey yapacağına ya da söylememesi gereken birşey söyleyeceğine, bu yüzden çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir. Rüyada çocuğun elinde kırık silah görmek, emek verilen bir projenin çok zorlukla belli bir noktaya getirileceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına yorulur. Kurulan yuva içinde bazı kötü kişilerin nazarı yüzünden huzursuzluk yaşanacağına alamettir.

Rüyada Silah Hediye Edilmesi

Kişi, kendisini çok iyi bir işin başına getirecek bir yola çıkacak, bilgisi ve eğitimi sayesinde çok büyük bir zenginliğe ulaşacak, yeni bir eve çıkacak, hayalini kurduğu şeylere kısa süre içinde ulaşacak, halkın çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi olacak, mutluluk ve huzur dolu bir eve sahip olacak ve hayırlı bir evlada sahip olacak demektir. İş hayatına mani olabilecek bir karardan dönüleceğine işarettir. Rüyada silah hediye edilmesi ve kaybolması, kısa süreli birçok seyahate çıkılacağına, bu seyahatlerden ötürü bazı işler bağlanacağına, zenginliğe giden yolda karşılaşılacak engellerin bu şekilde aşılacağına ve kararsızlık yüzünden girilen bir işte zarara uğranacağına yorulur. Kısa vadede çok büyük başarılara imza atılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet edilir.

Rüyada Silah Görmenin Psikolojik Yorumu

Çoğumuz için silah işlevi nedeniyle ürkütücü bir objedir. Ama silah bir de güvende olmayı ifade eder. Bu nedenle rüyada silah gören bireyin kendini savunmasız ve pek de iyi hissetmediği bir duygu hali içinde olduğu ve psikolojik olarak kendini güçsüz hissettiği anlamına gelir. Hatta korunma ihtiyacı içinde olduğunu da ifade eder. Bu savunmasızlık duygusu yalnızlığın bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Bu rüya bireyin ailesinden uzakta olduğu ya da sevgilisinden veya eşinden ayrıldığı bir süreçte olduğunu bize düşündürebilir ve eğer öngörümüz doğruysa kendini böylesine zayıf ve çaresiz hissederek emniyetini düşünmesi son derece doğal bir içgüdüdür.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡