Rüyada Sofra Görmek

Rüyada sofra görmek keyifli sohbetlere, arkadaş, dost ya da akraba toplantılarına, mideye, keyfe ve damak tadına düşkünlüğe delalet eder.

Rüyada Sofra Görmek

Rüyada sofra görmek kişinin cüzdanı ve kasası olarak da ifade edilir. Bu kişinin kazancı yerindedir, evinde de rızkı boldur diye tabir edilir. Rüya sahibi, nimet eksikliği ya da rızık sıkıntısı çekmez, işleri bol, kazancı tam, huzuru da yerinde olur diye yorumlanır.

Rüyasında sofra gören kişilerin göbekli kişiler olduğu ve yemeğe bayıldıkları yorumu da yapılmaktadır. Bu rüya, kişilerin sağlığı için yemelerine dikkat etmeleri gerektiği, düzensiz ve aşırı yeme alışkanlıkları nedeni ile sağlığını kaybedebilecekleri uyarısı olarak da yorumlanmaktadır.

Rüyada Sofra Kurmak

Bir dost meclisinden temiz bir davet almak olarak yorumlanır. Aynı zamanda da rüya sahibinin sağlığının, huzurunun ve rahatının yerinde olması şeklinde tabir edilir.

Rüyada Sofra Hazırlamak

Kesenin dolmasına ve rızkın artmasına delalet eder. Rüyasında sofra hazırladığını gören kişi, hazırladığı bir iş dosyası sayesinde hem karlı bir sermaye elde edecek hem de başarılı çalışması sayesinde ayakta alkışlanacaktır.

Rüyada Sofra Duası Yapmak

Rüya sahibinin malının rızkını vermesine ve sahip oldukları için Allah’a şükretmesini bildiğine işaret eder. Rüya sahibi hem maddi hem de manevi yönüyle zengin olacak demektir.

Rüyada Sofra Bezi Görmek

Rüya sahibinin önemli, kurumsal ve resmi bir iş için yabancı ortaklık yapacağına ve yabancı iş adamları ile bir toplantı masasında görüşme yapacağına delalet eder.

Rüyada Sofra Kaldırmak

Rüyada sofra kaldırdığını gören kişi bir hastalığa yakalanacaktır. Bu sağlık sorununun bir süre devam edeceği ve rüya sahibinin sıkıntılı günler geçireceği tabir edilir. Rüyada sofraya oturmadan masayı kaldırmak iyidir. Sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Sofra Taşımak

Rüyayı gören kişinin, işlerinin açılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, bu sayede çok büyük bir özgüvene sahip olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir. Rüyada babaya sofra taşımak, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡