Rüyada Sopa İle Vurmak Tabiri

Rüyada size sopa ile vurulduğunu görmeniz cahil, bilgisiz ve kötü kalpli insanlar yüzünden yaşayacağınız sıkıntıların habercisidir.

Rüyada Sopa İle Vurmak Tabiri

Bu rüya, çevrenizde bulunan ve bilgisizliği nedeni ile bazı sıkıntılı durumlara düşen cahil bir kimse eliyle size ulaşacak zarara, onun yüzünden işlerinizde meydana gelecek bozulmalara ve sıkıntılara işarettir.

Rüyada Yumrukla Vurmak

Bu rüya saygınlığın yitirilip insanların gözünde kıymetin düşmesidir. Yumrukla size vurulduğunuz görürseniz hoşunuza gitmeyecek bir haber işitirsiniz. Yumrukla bir başkasına vurmak ise eğer o kimseyi tanıyorsanız, zulmetmeye, o kişiye kötülükte bulunmaya veya sizin elinizden ona ulaşacak bir zarara işaret eder.

Rüyada Öldükten Sonra Vurulmak

Rüyada ölmenize rağmen çevrenizdeki bir kişi tarafından vurulmanız, dini anlamda güçlü olduğunuzun ve ahirete yönelip dünyanın tasa, dert ve geçici heveslerine sırtınızı döndüğünüzün göstergesidir. Rüyada ölmenize rağmen silahla veya benzeri bir şeyle vurulmanız, ahlaki açıdan kıymetinizin ve derecenizin artmasına, insanlara arasında çok güzel ve hayırlı bir yer edinmeye işarettir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡