Rüyada Su İçmek

Rüyada su içmek pek çok kavramı bir arada bulundurur. Rüyada su görmek bolluk, bereket, sağlık, huzur, mutluluk anlamına geldiği gibi aynı zamanda dedikodu ve sıkıntı olarak da tabir edilir.

Rüyada Su İçmek

Rüyada su içtiğini gören kişi sağlıkla ve bereket içinde geçecek olan bir hayat yaşayacak demektir.

Rüyada biri tarafından kendisine su verildiğini gören kişi toplumdaki itibarını kaybedecek demektir. Rüyasında suyun hareketsiz olduğunu gören kişi işlediği bir suç nedeni ile bedel ödeyecek demektir. Su eğer pisse bu, rüya sahibinin para sıkıntısına düşeceğine işaret eder. Bir kişi eğer rüyasında su taşıdığını görürse bu o kişinin parasının ya da malının azalacağı anlamına gelir. Rüyada bol su olması hayır, az olması şer olarak değerlendirilir.

Rüyada Su İçmek Ama Doymamak

Rüyada kana kana su içmek ama susuzluğunu giderememek eş tarafından rüya sahibine yapılacak olan büyük bir hataya işaret eder.

Rüyada Temiz Su Görmek

Rüyada temiz su görmek rızık, nimet ve zenginlik anlamına gelirken kişinin tüm iç sıkıntılarından da kurtulması anlamına gelir.

Rüyada Berrak Su Görmek

Rüyada berrak su görmek tazelenmeye, ferahlamaya, dertlerinden, kederlerinden, kuruntularından kurtulmaya, şifa bulmaya ve huzurlu yaşamaya delalet eder.

Rüyada Birine Su Vermek

Rüyada susamış bir kişiye su verdiğini görmek zor durumda kalan bir kişiye yardım etmek anlamına gelir. Rüya sahibi birine bir iyilik yapacak demektir.

Rüyada Su Dağıtmak

Rüyada su dağıttığını gören kişi iyi kalpli ve iyi niyetli biridir. Rüya sahibi yaptığı güzel işler ve iyilikler nedeni ile etrafında çok sevilen ve çok iyi anılan biridir.

Rüyada Kaynayan Su Görmek

Rüyada kaynayan su görmek kişinin kafasındaki karmaşık ve bir türlü işin içinden çıkamadığı düşüncelerini ve çaresizliğini gösterir.

Rüyada Bardaktan Su İçmek

Kolay lokma yemeye, iyi geçime, uzun yaşama, hayırlı ve makbul bir insan olmaya delalet eder. Rüyada su bardağında su içmek, bolluktan, sağlıktan ve rızıktan yana şanslı olmaya ve bunların hepsine bir arada sahip olma şansını yakalamaya yorulur. Rüyada çay bardağından su içmek, tutumlu olmak, kararında harcama yapmak ve kazancını idareli yönetmek mecburiyetinde olmak demektir. Rüyada damacanadan su içmek, ileride çok zengin bir hayat yaşamak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin maddiyattan ve maldan yana hiç bir eksiği ve zorluğu olmayacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡