Rüyada Su İstemek

Rüyada su istemek, iyi şekilde yorumlanmaz. Huzurun kaçmasına neden olan olaylara, insanların arasına nifak tohumu eken kimseye, huzursuzluk ve anlaşmazlık yaşamaya, insanlarla…

Rüyada Su İstemek

Rüyada su istemek, iyi şekilde yorumlanmaz. Huzurun kaçmasına neden olan olaylara, insanların arasına nifak tohumu eken kimseye, huzursuzluk ve anlaşmazlık yaşamaya, insanlarla karşı karşıya gelecek ve kavgaya neden olacak işlere karışmaya, kulaktan dolma sözleri yayarak daha sonra başına bela almaya delalet eder. Kişinin, dilini tutamayışı nedeni ile bazı kimselere haksızlık edeceğine ve bu kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada Su Görmek

Rüyada su görmek, gerçek anlamına benzer şekillerde açıklanır ve hayır olarak kabul edilir. Rüya sahibinin hiçbir zaman elinin sıkışmayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına işaret eder. Zenginlik anlamına gelirken aynı zamanda uzun ve sağlıklı yaşamaya delalet eder.

Rüyada Saf Su Görmek

Rüyada saf su görmek, şifa ve kurtuluşa yorulur. Rüyayı gören kişinin sorunlarının, sıkıntılarının ve korkularının üstesinden gelmeyi başaracağına ve doğru yoldan ayrılmayacağına alamet eder. Sabit gelire, garanti olan mala ve huzura tabir edilir.

Rüyada Kaynar Su Görmek

Rüyada kaynar su görmek, hayra işaret etmez bilakis şer olarak ifade edilir. Şanssızlık ve uğursuzluk olarak değerlendirilirken, rüya sahibinin uğursuz ve kötü olaylar yaşayacağına ve çok üzüleceğine işaret eder. Zor günler geçirip, mutsuz olamaya yorulur.

Rüyada Şişeden Su İçmek

Rüyada şişeden su içmek,  eşten gelecek müjdeli ve sevinçli bir haber almaya ve bu haberi yakın akrabalarla paylaşmaya delalet eder. Uzun sürecek heyecanlı ve mutlu bir bekleyiş şeklinde yorumlanır.

Rüyada Suya Düşmek

Rüyada suya düşmek, zillete, güçlüğe, belaya, çileye ve mutsuz geçecek günlere delalet eder. Rüya sahibinin saniyelerin kendisi için bir ömür gibi geçeceği bir dönem geçireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir edilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡