Rüyada Suda Yılan Görmek

Rüyada suda yılan görmek, kişinin çevresindeki insanların maddi açıdan zengin insanlar olacağına yorumlanır. Genel olarak bir çevre değişikliği yapılacağına ve bunun da kişinin hayatına olumlu yansıyacağı anlamına gelir.

Rüyada Suda Yılan Görmek

Rüyada su görmek kişi için her türlü hayırlara vesile olduğundan, su içinde yüzen bir yılan görmek ise kişinin iş hayatında da hayırlı gelişmeler olacağına ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada Suda Yılan Görmek

RÜYADA YILAN GÖRMEK

Rüyasında zehirsiz bir yılan gören kimsenin değerli bir mala kavuşacağı, ederi yüksek bir gayrimenkul satın alacağına yorulur. Görülen yılan zehirli ise bu durumda çok büyük bir düşman sahibi olduğuna ve zarar göreceğine işarettir. Rüyada birden fazla yılan gören kişinin yakın çevresi ve akrabaları ile ilgili ciddi sorunlar yaşayacağına ve düşmanlarının olduğuna işaret eder. Rüyasında vücudundan yılanlar çıktığının görülmesi ise, kişinin eşinden ya da çocuklarından büyük bir düşmanlık göreceği anlamına gelir. Evin içinde yılan gören kimseye aileden birinin zarar vermesi söz konusu olduğundan uyarıcı mahiyette bir rüyadır. Rüyayı gören erkek ise ve koynundan çıkan bir yılan görüyorsa bu durumda oğlu ile ciddi bir münakaşa yapacağına yorulur.

Rüyada Suda Yılan Görmek

RÜYADA YILANLA KONUŞMAK

Rüyasında yılanla konuşan kişi, gerçek hayatta kendisine kin besleyen ve düşmanlık etmek isteyen birini alt eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin küskünlük yaşadığı veya kırgınlık içinde olduğu biri ile de barışacağına delalet eder. Rüyada yılanla konuşmak kişinin yararına işler içinde bulunacağına ve iyi gelişmeler yaşayacağı anlamına da gelir.

Rüyada Suda Yılan Görmek

Rüyasında yılan öldüren kişinin hayat arkadaşı vefat eder. Bazı rüya alimleri ise rüyada yılan öldürmenin bekar kimseler için evlenmek anlamına geldiğini söylerler. Rüyada önce bir yılanla boğuşuyor ve sonrasında öldürülüyor ise, bu durumda gerçek hayatta büyük bir düşmanı alt edip zafer kazanılacağına işarettir.

Rüyada Suda Yılan Görmek

13
80
14
10
16
11
11
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡