Rüyada Süt İçen Siyah Yılan Görmek

Birilerinin rüya sahibinin düşmanlarına yardım ettiğini, kişi hakkındaki en özel bilgileri verdiğini bildiren rüya, özellikle yakın çevrede iyi görünen ancak niyetleri kötü olan kişiler olduğu konusunda ikaz verir.

Rüyada Süt İçen Siyah Yılan Görmek

Beklenmedik kimselerin kişiye yapacakları fenalıkların habercisidir.

Rüyada Ölü Siyah Yılan Görmek

Hiçbir koşulda inancından geri adım atmayan, her zaman maneviyatını güçlü tutan, zorluklar karşısında pes etmediği gibi, mücadeleci yanını da ortaya koyan rüya sahibinin düşmanlarından, kendisini çekemeyen kötü düşünceli kimselerden kurtulacağına müjdedir.

Rüyada Siyah Yılan Sokması Sonucu Ölmek

Yapacak bir şeyin kalmadığı, derin bir çaresizliğin hüküm sürdüğü günleri haber veren rüya, arka arkaya gelecek kötü haberlerin ve alınacak darbelerin kişiyi moral olarak tamamen zayıflatacağını işaret eder.

Rüyada Elinde Siyah Yılan Tutmak

Düşmanların malına, mülküne el koymak, onları zayıf düşürmek ve kişinin üzerinde oluşturdukları baskıdan kurtulmak demektir. Rüya sahibinin son derece akıllı hamleler yapacağını ve kendisini korumakla kalmayıp, kötü niyetli insanlara en güzel yanıtı vereceğine alamet eder.

Rüyada Siyah Yılan Sevmek

Kötülüğe kötülükle değil, sevgiyle cevap vermeyi seçen rüya sahibinin, hakkında yanlış düşünen, kötü hesapları olan insanları utandıracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına tabir edilir.

Rüyada Çıngıraklı Siyah Yılan Görmek

Tehlikeli insanlarla tanışacak olmaya, kişinin hayat düzeni kadar, sevdiği insanların huzurunu da bozacak gelişmeler içinde kalmak demektir. Devlet makamlarında çalışanlar için memuriyetlerini tehlikeye atacaklarına, iftiralar ve haksızlıklar yüzünden işlerini kaybetme riski altında kalacaklarına, ailelerini olduğu kadar, kendilerini de üzeceklerine ifade edilir. Çıngıraklı siyah yılan, düşmanınızın çok kuvvetli olduğunu ve bu konuda dikkatli davranmanız gerektiğini öğütler.

Rüyada Siyah Yılanla Kavga Etmek

Düşmanın zayıf anını bularak ona karşı gelmek, kendi rüşdünü ispatlamak, hayat görüşünde önemli değişiklikler yaşamak manasındadır. Kişinin hastalık dönemini geride bırakarak eskisinden daha güçlü bir şekilde ortaya çıkacağını, bu durumun kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzüntüyle karşılanacağını bildirir. Büyük işler yapmak, saygınlık kazanmak anlamındadır.

Rüyada Deliğe Giren Siyah Yılan Görmek

Kişiyi oyuna getirecek bir kadına alamet ettiği gibi, duygularının peşinden koşan kişinin akıllıca davranamaması nedeniyle para kaybı yaşayacağını, kendisini kullanan insanlara karşı yaptırımlarının zayıf olacağını ifade eder. Şeytana uymak, nefsine yenik düşmek suretiyle günah işlemek demektir.

Rüyada Siyah Yılan Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendini rahat hissetmeyen, her ortamda gerginlik yaşayan, sürekli olarak kuruntular içinde kalan kimselerin ruh hallerini sembolize eder. Rüya sahibinin insanlara olan güveni çok azaldığından, her daim kötülük göreceğine dair bir inanç geliştirir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡