Rüyada Tarihi Para Bulmak | Rüyada Çanta Dolusu Para Bulmak

Bekarlar için çok sayıda taliple karşılaşmaya ve göze gelmeye, genç kızlar için komşularından, eve girip çıkan kimselerden nazara uğramak anlamına gelir.

Rüyada Tarihi Para Bulmak | Rüyada Çanta Dolusu Para Bulmak

Yapılacak evliliklerin gösterişli olacağına ve zengin eş adaylarına yorumlandığı gibi, her açıdan talihli olunacağını, rahat, lüks ve keyif içinde yaşanacağını da bildirir.

RÜYADA YENİ PARA BULMAK

Yapılan işte muzaffer olmak ve bir zorluğun üstesinden gelmek, başkalarına iş bulmak, aracı olmak ve borç vermek demektir. Yeni para almak hayırlı habere, birine yeni para vermek ise önemli bir konuda sır saklamak anlamına gelir.

ruyada-para-bulmak-ne-anlama-gelir-1557088426.jpg

RÜYADA PARA KESESİ BULMAK

Cömert biriyle çalışmak, yüklü miktarda zam almak, seyahat çeki kazanmak veya bedava yurt dışı gezisi yapmak manasına gelen rüya, kişinin maddi durumunu bir anda düzeltmesiyle beraber hayal ettiği pek çok şeyi yapacak fırsat bulacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet eder.

RÜYADA PARA BULUP HARCAMAK

Bulduğu parayı harcayan kişinin mali kaynakları kurur, bereketi kaçar ve nasibini başkalarına kaptırır. Fazla ihmalkar davranmanın sonucunda, plansızlığın ve programsızlığın neticesinde eldeki imkanları tüketen rüya sahibinin eski zor günlerine geri döneceğini işaret eder.

ruyada-para-almak.jpg

RÜYADA PARA DOLU CÜZDAN BULMAK

İyi şansa, beklenmedik şekilde çıkan zengin kısmete ve hayal edilen hayat koşullarının yaklaştığına yorumlanır. İyi bir iş teklifi almak, daha yüksek maaşla çalışmak, emlak satın almak anlamına da gelen rüya, rahata ermenin müjdesini verir ve hastaların iyileşeceğini de ifade eder.

RÜYADA PARA DESTESİ BULMAK

Dünya mallarından ne istenirse elde edileceğine, mal, mülk ve para dışında kişinin iyi bir itibara ve saygınlığa da erişeceğine yorumlanır. Para destesi bulan kişilerin hizmetçileri, yardımcıları ve şoförleri olur. Her açıdan zenginleşen rüya sahibinin ailesini de rahat ettireceğini, yakın çevresine de destek vereceğini tabir eder.

RÜYADA ÇANTA DOLUSU PARA BULMAK

Kötü laf söz söyleyenlerin utanacakları, çıkarları için rüya sahibine yanaşanların uzakta kalacakları bu dönemde kişinin sahip oldukları ile ve talihin de yardımıyla kendisine düşman olan herkesi utandırır ve oyunlarını bozar.

screenshot-2-004.jpg

RÜYADA PARA KASASI BULMAK

Para kasası gören kişiler tutumlu olur ve genç yaşta ev, araba, arsa, tarla sahibi olurlar. Erken zenginleşmenin işareti olduğu gibi, kişinin pek çok insanın sırlarına vakıf olduğunu ve bildikleri sayesinde iş yaşantısını çok daha kazanç getiren şekilde düzenlediğini ifade eder.

RÜYADA PARA ZARFI BULMAK

Uzun zamandır tanınan, arkadaşlık içerisinde olunan bir kimseye karşı özel hisler beslemek ve bu kişiye açılmak manasına gelir. Hiç umulmayan biriyle evlilik yapmak yahut evlenme teklif etmek, ortaklık kurmak anlamlarına da gelir.

screenshot-3-002.jpg

RÜYADA ÇEK DEFTERİ BULMAK

Rüya sahibinin iş konusunda hesabını kitabını çok titiz şekilde yaptığını ve gereksiz gördüğü hiçbir harcamada bulunmadığı için işlerini daha çabuk büyüteceğine, eline geçen parayla başka yatırımlar yaparak gelecekteki hedefine adım adım yaklaşacağına yorumlanır.

RÜYADA PARA ÇALMAK

Para çalan kişi para ya da mal kaybeder yahut hakkı olan elinden alınır. İşte sorun yaşamak, haksızlığa maruz kalmak manasına da gelen rüya kişinin arkasından ileri geri konuşulduğunu, bazı davranışları nedeniyle sert eleştiriler aldığını da gösterir.

0
1
0
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN