Rüyada uzun, iri yılan görmek tabiri

Rüyanızdaki yılanın çok uzun ve iri olması, sizi rahatsız eden ve size korku veren bazı şeyler olduğu şeklinde yorumlanır.

Rüyada uzun, iri yılan görmek tabiri

Bir diğer rüya tabirine göre de aile içinden bir kişinin size beslediği düşmanlığa işaret eder. İri yılanın bir başka tabiri de, düşmanın komşularınızdan biri olduğudur.

Eğer bu iri, uzun yılan rüyanızda size aitse, yakın zamanda mal ve mülk kapıları size açılacaktır. Böyle bir yılan evlat sahibi olabileceğinize de delalet etmektedir.

Rüyada yılanla boğuşmak

Rüyanızda yılanla boğuşuyorsanız, sizden hoşlanmayan birinin, size kötülüğü dokunacaktır.

Rüyada yılan öldürmek

Rüyanızda bir yılan öldürürseniz, düşmanlarınızı yeneceğiniz anlamına gelir. Eğer yılandan korkmayarak ona dokunur veya onu elinize alırsanız; iş veya aşk yaşamınızda mutlu günler sizi bekliyor demektir. Rüyada yılan öldürmek çoğu zaman da evliliğe işarettir.

Rüyanızda yılanı öldürüp, ardından yerden kaldırmışsanız veya yılanı parçalara ayırmışsanız; galip geldiğiniz düşmanınızın mallarını da alacağınız anlamına gelir.

Rüyada yılanın size yaklaşması

Rüyada yılanın bedeninizde olması

Eğer rüyanızda bedeninizden yılan veya çıyan çıkarsa, bir akrabanızdan zarar göreceğiniz anlamına gelir. Yılanın bedeninizden çıkması bu kişiyle aranızda bir kan bağı olduğunu simgeler. Bu kişi çok yakın bir dostunuz da olabilir.

Rüyada ağızdan yılan çıkması

Rüyanızda yılan ağzınızdan çıkarsa, bu sizin sözlerinizle ilgili olumsuz bir durum yaşayacağınız anlamına gelir. Sarf ettiğiniz sözlere dikkat etmelisiniz. Söylediğiniz şeyler size masumane gelebilir veya başkalarını incitmek amacı taşıyabilir ancak kendi gönderdiğiniz okların hedefi yine kendiniz olacaksınız. Bu nedenle bu uyarıcı niteliğindeki rüyayı dikkate almalı ve bir süre ağzınızdan çıkanı kulağınızın duymasına izin vermelisiniz.

Rüyada boğazdan yılan çıkması

Eğer yılan boğazdan çıkarak toprağa dönerse, bu rüyayı gören kişinin vefat edeceğine işaret eder.

Rüyada ağza yılan girmesi

Rüyanızda bir yılan ağzınıza girerse, bilgi hazineniz artacaktır. Kurslara yazılabilir, yeni eğitim olanaklarına sahip olabilirsiniz. Bu rüya tabiri bir diğer taraftan kişinin iç dünyasında yeni şeyleri keşfedeceği şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada kolda yılan görmek

Rüyanızda, kolunuzda veya yakanızda bulunan açık renkli küçük bir yılan gördüyseniz, bu size fayda getirecek bir para veya mal sahibi olacaksınız demektir.

Rüyada kulağından yılan çıkması

Rüyada kulağınızdan veya göbeğinizden yılan çıkarsa, ailenizden birinin size içten içe düşmanlık beslediğine delalet eder.

Rüyada burundan veye memeden yılan çıkması

Rüyanızda burnunuzdan veya memenizden yılan çıkarsa, çocuğunuzun size kızgın olduğu anlamına gelir. Rüyada cinsi organlardan çıkan yılan da aynı şekilde yorumlanır.

Rüyada koynundan yılan çıkması

Yılanın rüya sahibinin koynundan çıkması, erkek çocuğunun ona kızgın olacağı anlamına gelir. Oğlunuzla tartışma yaşayabilirsiniz.

Yılanın başın üstünde olması

Rüyanızda bir yılan başınızın üzerinde duruyorsa, devlet kapısında bir işiniz olumlu sonuçlanacak demektir. Devam eden bir mahkemeniz varsa, sizin lehinize sonuçlanır. Herhangi bir belge bekliyorsanız, kısa sürede elinize geçer. Devletle olan işlerde kısa sürede çözüme kavuşursunuz.

Evde yılan görmek

Yılanı evde gördüyseniz, ev halkından birinin size düşmanlık yapacağına delalet eder. Bu kişi illa sizden nefret ediyor demek değildir. Kendisi farkında olmadan da canınızı sıkacak bazı durumlara sebebiyet verebilir.

Evde yılan görmenin bir diğer tabiri de evdeki biriyle tartışma yaşayabileceğinizdir.

Eğer yılanı, dışarıdan eve siz sokmuşsanız, evinize aldığınız kişilere dikkat edin. Bu kişilerden zarar görebilirsiniz.

Evinizde birçok yılan bulunuyorsa ve siz bu yılanlardan korkmuyorsanız, evinizde günah işlemeye meyilli insanlar var demektir.

Yılanların evinize girip çıktığını ve size zarar vermediğini görürseniz, akrabalarınız arasında düşmanlarınız olabilir. Eğer rüyanızda gördüğünüze mekan sizin eviniz değilse, o halde bu düşmanlar aile veya akrabalar arasından değildir.

Rüyada yılanın yatakta olması

Eğer rüyayı gören kişi yılanı kendi yatağı üzerinde öldürürse, bu rüyanın meali de rüya sahibinin vefat edeceği yönündedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡