Rüyada Yabancı Para Görmek tabiri

Kişinin çok kazançlı, çok bereketli ve kendisine hayır getirecek bir alanda atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada Yabancı Para Görmek tabiri

 İnsanların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir iş kurulacağına ve bu işin deyim yerindeyse peynir ekmek satar gibi çok satacağına ve çok kazanılacağına yorulur.

Rüyada Birine Para Vermek

Rüya sahibinin birilerinin açığını ya da eksiğini kapatacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, onunla parasını, malını ya da ekmeğini paylaşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin iyi kalpliliği sayesinde bazılarının yüzü gülecek, kısmen de olsa sorunları bitecek demektir.

Rüyada Banknot Para Görmek

Kesilmeyecek ve gününde ele geçecek sabit bir gelir elde edileceği anlamına gelir. Örneğin kendisine babasından kalacak bir daireyi kiraya vererek kesin olarak her ay gelecek bir sermayeye kavuşmak gibi.

Rüyada Ölüden Para Almak

Uğursuz getirecek ve zarar edilecek bir girişim yapılacağına delalet eder. Rüya sahibine ancak külfet getirecek, koyduğu paranın daha fazlasını kaybetmesine neden olacak bir iş yapması demektir. Kişinin bu işten kazanacağı para zararını karşılamaya yetmeyecek demektir.

Rüyada Borç Para İstemek

Kişinin çok zor bir anında fazlasıyla gururlu olmasına rağmen gururunu bir kenara koyarak bir adım atmak zorunda kalmasına ve içine düştüğü bu durumdan dolayı büyük bir mahcubiyet yaşamasına yorulur.

Rüyada Patrondan Para Almak

Rüya sahibinin hak ettiği bir malı ya da parayı resmi olarak alması demektir. Kişinin kâğıt üzerinde netleşmediği için hakkı olan bu malları ya da parayı alacağına ve bu sayede rahata ereceğine alamet eder.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡